To ciesz się ogromnie, bo ja od kilku dni mam mdłości coraz gorsze przez cały dzień i już mam dosyćJa jutro mam wizytę i oczywiście już panika. Wszystkie piszecie o objawach i mdlosciach a ja od wczoraj okaz zdrowia. Zero objawów, jak się starałam a nie byłam w ciąży to miałam wszystkie objawy jednego dnia
reklama
Lea2022
Moderator
Powodzenia i pięknych obrazów!15:40
mrsmiki_94
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Można?
Test pozytywny, beta z dzisiaj 1170
Według OM 8.10
Wizyta pod koniec lutego.
W domu niespelna roczny synek
Test pozytywny, beta z dzisiaj 1170
Według OM 8.10
Wizyta pod koniec lutego.
W domu niespelna roczny synek
em_gie
Dziewczyny jesteście z Bydgoszczy? Fajnie, bo ja też narazie chodzę do lekarza z PZU Zdrowie ale się zastanawiam czy też nie przejść się do jakiegoś na NFZ. Jak jest więcej niż jedne ginekolog to oni nie wchodzą sobie w kompetencje?Jakiego lekarza polecasz z Bydgoszczy?
Ja dzisiaj się zaziewałam a mam bardzo ekscytująca prace biurowa więc stoczyłam walkę sama ze sobą. Poziom mojej koncentracji jest ujemny. Nie potrafię na niczym się skupić. Popołudniu poszłam spać. Sama nie wiem czy to objaw, czy pogoda
Kamila.el
Ja mam identycznie jak Ty! zero objawówJa jutro mam wizytę i oczywiście już panika. Wszystkie piszecie o objawach i mdlosciach a ja od wczoraj okaz zdrowia. Zero objawów, jak się starałam a nie byłam w ciąży to miałam wszystkie objawy jednego dnia
Wizyta też jutro
mrsmiki_94
Mocne kciuki za jutrzejsze wizyty
Anasta07
Ja też bezobjawową, oprócz delikatnego bólu cycków tylko przy dotyku, jak w drugiej fazie cyklu, więc bez przesadyJa mam identycznie jak Ty! zero objawów
Wizyta też jutro
Nelka01234
Do dziewczyn z Bydgoszczy. Czy znacie jakiegoś dobrego lekarza z luxmedu w Bydgoszczy lub polecacie jakaś położna?Dziewczyny jesteście z Bydgoszczy? Fajnie, bo ja też narazie chodzę do lekarza z PZU Zdrowie ale się zastanawiam czy też nie przejść się do jakiegoś na NFZ. Jak jest więcej niż jedne ginekolog to oni nie wchodzą sobie w kompetencje?
Ja dzisiaj się zaziewałam a mam bardzo ekscytująca prace biurowa więc stoczyłam walkę sama ze sobą. Poziom mojej koncentracji jest ujemny. Nie potrafię na niczym się skupić. Popołudniu poszłam spać. Sama nie wiem czy to objaw, czy pogoda
Do wszystkich dziewczyn, które owulację miały blisko 15.01, jakie mieliście beta ile dni po owulacji?
reklama
Rachelita
Polecam dr Rybkę koleżanki są zadowolone, ja w sumie też (chociaż nie dużo mogę powiedzieć bo rodzice we wrześniu 2022)Do dziewczyn z Bydgoszczy. Czy znacie jakiegoś dobrego lekarza z luxmedu w Bydgoszczy lub polecacie jakaś położna?
Do wszystkich dziewczyn, które owulację miały blisko 15.01, jakie mieliście beta ile dni po owulacji?