reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja to koncentrację mam na poziomie zerowym a pracować trzeba. Zamiast numerów NIP wysyłam PESEL itp. coś wydrukuję - zgubię, zapomnę co robiłam. Czuję że dla firmy lepiej byłoby gdybym poszła na zwolnienie;-)
Jezu to samo …. Wszystko się pierdzieli, a w biurze rachunkowym nie ma żartów 😅 ostatnio tez wszystkie zmiany są tak stresujące … w pracy atmosfera jest tak nerwowa ..

U mnie wczoraj z OM było 5+6 ale nie było widać zarodka :( stresuje mnie to
Spokojnie Kochana jest na to jeszcze czas 😊
Dziewczyny serduszko a zarodek to to samo?
Nie, najpierw jest zarodek, a serduszko kształtuje się później 😉
Mam do Was pytanie dot. wyboru lekarza prowadzącego bo chcę chodzić na NFZ, żeby zlecała mi lekarka badania darmowe i do 2 prywatnie z lepszym sprzętem i specjalizującego się w cieżkich przypadkach itd, czy musze wybrać któregoś jako głownego? Jak to jest? :)
Ja w pierwszej ciąży chodziłam do głównego na NFZ i wszystkie badania tam mi wpisywano, jak trafiłam do szpitala to tego lekarza podałam jako prowadzącego, a ten prywatnie tylko od czasu do czasu robił mi USG i w karcie ciąży nic nie wpisywał, badania dawał do ręki, wszystko miałam w jednej teczce i nikt nie pytał który jest prowadzącym, więc raczej nie trzeba wybierać 😉

reklama
Do góry