reklama
Marta2432
Fanka BB :)
W poprzedniej ciąży mnie odrzuciło od zwykłej rozpuszczalnej, mąż kupił mi ekspres ale długo się nim nie nacieszylam przez nadciśnienie, po ciąży wróciłam do kawy, a wczoraj czytam o nowych badaniach i już sama nie wiem
mamada on Instagram: "Słyszałyście już o zmianach w kwestii kofeiny w ciąży? ☕Jeszcze całkiem niedawno wrzucałyśmy posta o tym, że w umiarkowanych ilościach jest ona bezpieczna dla każdej przyszłej mamy. Teraz wracamy z aktualizacją! ⠀ Pewnie zauważ
449 likes, 61 comments - mamada.dietetyka on August 1, 2021: "Słyszałyście już o zmianach w kwestii kofeiny w ciąży? ☕Jeszcze całkiem niedawno wrzuca�..."
www.instagram.com
Biochemiczna miałam na początku grudnia, dostałam miesiączkę 2dni później, wiec dwa dni cykl się przesunął, potem kolejna miesiączka normalnie, ale po tym incydencie byłam u lekarza i obliczyliśmy, ze ja muszę mieć owulacje dużo wcześniej, bo już 11-13 dc przy cyklach 28 dni. Teraz 20dc mierzylam pierwszy raz bhcg, bo już czułam, ze coś się dzieje i miałam 15 jednostek.Przy biochemiczne szybko dostałaś miesiączki?? Pamiętasz w którym dniu cyklu?
Ja z pierwszym synem jak byłam w ciąży to byłam na weselu i tak mi się chcialo tatara,no nie mogłam się powstrzymać, że zjadłam i to ogromna ilość, a potem przeżywałam do wizyty i do badań czy nie zaraziłam się toxoplazmoza, o zgrozo... Głupota nie boli, a potem się martwisz... Ehh całe szczęście wszystko było ok
angelika9403
Noo ja też naprawdę uwielbiamJa z pierwszym synem jak byłam w ciąży to byłam na weselu i tak mi się chcialo tatara,no nie mogłam się powstrzymać, że zjadłam i to ogromna ilość, a potem przeżywałam do wizyty i do badań czy nie zaraziłam się toxoplazmoza, o zgrozo... Głupota nie boli, a potem się martwisz... Ehh całe szczęście wszystko było ok
Z imionami też miałam mętlik włączyłam wielką księgę imion, czytałam na głos te, co mnie ciekawią i zapisywaliśmy wszystkie, które są fajne, potem już z listy spisanych imion eliminowaliśmy kolejne i mamy swoje typy, ale zakładamy, ze może nam się jeszcze zmienić
angelika9403
Ja imion dla chłopca nigdy nie miałam a mam 3 synków za to dla dziewczynki jak najbardziej mamZ imionami też miałam mętlik włączyłam wielką księgę imion, czytałam na głos te, co mnie ciekawią i zapisywaliśmy wszystkie, które są fajne, potem już z listy spisanych imion eliminowaliśmy kolejne i mamy swoje typy, ale zakładamy, ze może nam się jeszcze zmienić
Tojestemja
Tez czytałam że spokojnie można pic 2 kawki słabe w ciągu dnia, że gorsza jest zielona herbata i najlepiej jej unikać.Tak, pije 2-3 kawy z ekspresu, takie niezbyt mocne z mlekiem roślinnym. Uwielbiam kawę o poranku czytałam, ze to jest jak najbardziej w normie, tylko trzeba pamiętać, ze herbata wtedy już to tak jakby kolejna porcja, wiec ja wieczorem pije już miętę.
Tojestemja
Ja tez tak robiłam albo czytałam na głos imię i dodawałam nazwisko czy to pasuje. dlatego dla chłopczyka mam już które pasuje, a dziewczynka myśleZ imionami też miałam mętlik włączyłam wielką księgę imion, czytałam na głos te, co mnie ciekawią i zapisywaliśmy wszystkie, które są fajne, potem już z listy spisanych imion eliminowaliśmy kolejne i mamy swoje typy, ale zakładamy, ze może nam się jeszcze zmienić
reklama
obnoxious789
Hej dziewczyny,
dołączam i ja
termin na 11/10
wizyta do gine umówiona na 7 marca i teraz czekam sobie w stresie [emoji28]
jak na razie z kawy zrezygnować nie umiem [emoji2370] pije dwie z ekspresu pół na pòł , połowa kubka kawy połowa mleka
dołączam i ja
termin na 11/10
wizyta do gine umówiona na 7 marca i teraz czekam sobie w stresie [emoji28]
jak na razie z kawy zrezygnować nie umiem [emoji2370] pije dwie z ekspresu pół na pòł , połowa kubka kawy połowa mleka