reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Na razie biorę jakieś dla kobiet planujących ciążę ale czekam na zamówienie z Health Labs na suplementy dla kobiet w ciąży. Są niestety drogie ale już brałam inne suplementy od nich i mam do nich zaufanie.
Kurcze, ja dostałam mega alergie od tych z HL. Inne suple brałam i były ok a te dla kobiet Little me wgl mi nie podeszły

Dziewczyny a na co najbardziej patrzeć jeśli chodzi o skład?
mieszkam za granicą i u nas wszystkie te suplementy się inaczej nazywają [emoji849]

Kurcze, ja dostałam mega alergie od tych z HL. Inne suple brałam i były ok a te dla kobiet Little me wgl mi nie podeszły
To tak jak z kosmetykami, każdemu się sprawdza coś innego. Ja wcześniej byłam bardzo zadowolona ze SmartMe więc wypróbuje te "ciążowe" :)

Hej dziewczyny,
dołączam i ja
termin na 11/10
wizyta do gine umówiona na 7 marca i teraz czekam sobie w stresie [emoji28]
jak na razie z kawy zrezygnować nie umiem [emoji2370] pije dwie z ekspresu pół na pòł , połowa kubka kawy połowa mleka
Hejo hejo, widzę że też czekasz na wizytę 😉
Ja kawy nie pije w ogóle, ale herbatę litrami 😉

Ciąża po poronieniu nie jest łatwa dla psychiki. Ja mam na koncie dwie straty i też każda wizyta w toalecie naprawa mnie lękiem. Ale cieszę się że się udało, o tą ciążę staraliśmy się od sierpnia 2021
Do wizyty mam jeszcze trochę czasu ale wyniki bety i proga trochę mnie uspokoiły.
U mnie się udało , nacieszyłam się tydzień i znów 😭😭 już drugi raz beta spadkowa

reklama
Do góry