kaha216
Moderator
tak to wyglądało u mnieCeny rosnąl , z każdym dniem na wszystko że to już się straszne robi..a wczoraj za krzywa też placilas ?ciekawa jestem ile kosztuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to wyglądało u mnieCeny rosnąl , z każdym dniem na wszystko że to już się straszne robi..a wczoraj za krzywa też placilas ?ciekawa jestem ile kosztuje
Krzywa alurat nie jest droga. Ale ja też już przestałam myśleć ile wydałam na badaniatak to wyglądało u mnie
w fazie parcia to już chłop nie pomoże w niczym raczej, wtedy faktycznie to nasze zadanie i współpraca z położną. Ale w tym pierwszym okresie położna nie jest na sali cały czas, mi mąż masował krzyż, moczył tetrę w zimnej wodzie i robił okłady, podawał wodę, klikał skurcze w aplikacji, więc był naprawdę przydatny przy drugim porodzie wszystko działo się szybko i dlatego nic prawie nie zdążył zrobić, ale przy pierwszym to może być nawet kilkanaście godzin.Zniesie dobrze, nie takie rzeczy w życiu widział, uważa, że to ja rodzę i będzie tak, jak ja uważam, że będzie dla mnie lepiej Ja natomiast jestem bardziej zadaniowa, jak jestem sama, skupiam się wtedy bardziej na zadaniu, a nie na otoczeniu. Jak coś mi się dzieje, to wolę się schować przed ludźmi. Trzymanie za rękę tylko będzie mnie wkurzać, ale mam takie wrażenie, ze on dopilnuje wszystkiego i przez to wrażenie będę czuła się dużo bezpieczniej. Mamy jeszcze czas na myślenie..
Też właśnie jadę na USG trzeciego trymestruA u mnie dziś wizyta i usg trzeciego trymestru. Trzymajcie kciuki
Cytomegalie robiłaś ? Tak tylko dla siebie,czy masz jakieś obawy.tak to wyglądało u mnie
Mi to piersi do końca 1trymestru były nabrzmiałe potem już ustały i nie rosnąl ani nie bolał.Napiszcie mi proszę, ze to normalne, że w III trymestrze brodawki robią się obolałe i wrażliwe
Miałam wtedy 2 razy test antygenowy w przychodni, córka też w tym czasie miała test u lekarza, maz robił sobie apteczny. To chyba nie covid, bo u mnie w pracy dużo osób wtedy chorowało na krtań, oni też mieli badania i jakby był covid to bylibyśmy zawiadomieni, bo mamy takie wewnętrzne procedury. Jakiś inny syf, bo prawda jest taka, że w lutym zawsze chorowaliśmy na cos - poza.okresem lockdownu. U mnie na pewno doszła suchość śluzówek przez progesteron.Obecna odmiana zaczyna się chrypą i kończy chrypą.. Może i Was covid złapał? Ja w pon kupowałam w masce test na covid (zadzwiająco podobny do ciążowego) i w momencie, kiedy spytałam o test wszystkie trzy farmaceutki ubrały maski Moja gin zakłada maskę, gdy wchodzi pacjentka w masce, ale w poczekalni spośród 3 ciężarnych maskę mialam tylko ja. Teraz nie ma już izolacji. Mam potwierdzony covid i tylko z własnego wyboru nie wychodzę z domu i kuriera informujemy, ze paczki ma zostawiać pod bramą, żeby się nie zaraził
Szanuje bardzo za takie podejscie!Obecna odmiana zaczyna się chrypą i kończy chrypą.. Może i Was covid złapał? Ja w pon kupowałam w masce test na covid (zadzwiająco podobny do ciążowego) i w momencie, kiedy spytałam o test wszystkie trzy farmaceutki ubrały maski Moja gin zakłada maskę, gdy wchodzi pacjentka w masce, ale w poczekalni spośród 3 ciężarnych maskę mialam tylko ja. Teraz nie ma już izolacji. Mam potwierdzony covid i tylko z własnego wyboru nie wychodzę z domu i kuriera informujemy, ze paczki ma zostawiać pod bramą, żeby się nie zaraził
Ja płaciłam 37zl za krzywąCeny rosnąl , z każdym dniem na wszystko że to już się straszne robi..a wczoraj za krzywa też placilas ?ciekawa jestem ile kosztuje