reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Bo jego zaletą jest brak zapachu właśnie😁 Ja kupilam w ciązy już dla nas, bo miałam taki wyostrzony węch, że tylko ten byłam w stanie stolerować. Mam płyn do prania i płyn do płukania. Po jakimś czasie trochę się u mnie poprawiło i kupiłam zestaw Bobini. Pachnie ładnie i delikatnie i co ważniejsze ubrania łatwiej się prasuje, niż po Loveli. Maluchowi kupiłam znowu Lovele bo sobie wyobrażam, że w brzuchu takich zapachów Bobiniowych nie miał. Pewnie z czasem wrócę do Bobini.
Ale ten bobini też jest dla niemowląt.Wszystkie powinny bazować tylko ona szarym mydłe,a mówisz bobini ma zapach to coś już tam więcej dodali

reklama
Bobini super pachniał właśnie, ale właśnie opiniami się kierowałam. Po jakimś czasie można będzie właśnie na niego przejść.

Dziewczyny dziś wizyta u mnie. Stresuje się bo minęło dużo czasu od ostatniej i nie wiem jak tam kruszynka moja rośnie.... 🤰 Chodź mamusia pięknie przybiera na wadze, w 5 tygodni 2kg... Ciekawe co doktorek powie
Dużo nie przybralas, mi położna mówiła że gdybym w miesiąc 4kg przytyła to by była tragedia i coś nie tak.

Bobini super pachniał właśnie, ale właśnie opiniami się kierowałam. Po jakimś czasie można będzie właśnie na niego przejść.

Dziewczyny dziś wizyta u mnie. Stresuje się bo minęło dużo czasu od ostatniej i nie wiem jak tam kruszynka moja rośnie.... 🤰 Chodź mamusia pięknie przybiera na wadze, w 5 tygodni 2kg... Ciekawe co doktorek powie
Te wizyty to właśnie takie są... Z jednejnstrony się na nie czeka, z drugiej każda się boi, czego lekarz się doszuka... Trzymamy kciuki🙂

Och 2 kg to nie dużo :) ja teraz mocno rosne 😂 poszedł kilogram w tydzień brrr aż strach co będzie dalej :) na razie mam 5kg na plusie od wagi wyjściowej

Och 2 kg to nie dużo :) ja teraz mocno rosne 😂 poszedł kilogram w tydzień brrr aż strach co będzie dalej :) na razie mam 5kg na plusie od wagi wyjściowej
Ja miałam plus 5 zdaje się 3 tygodnie temu na wizycie. W 24 zdaje się. Ginekolog mówiła, że w normie, diabetolog, że za dużo🙂 A najlepsze,.że obie miały rację ze swojego punktu widzenia. Teraz mam prawie 27 i od 3 tygodni schudłam 0,5 kg. Ginekolog dopyta dlaczego, a diabetolog?🙂

5tyg nie byłaś to sporo czasu ja ledwo wytrzymuje a gdzie tu do 1sierpnia ,ale to ze względu na te plamienia mam schize i nie wiem czy wytrzymam do tej daty.Dobrze że już czujemy ruchy bo tak to już bym leciała.

Ja wczoraj czytałam co trzeba spakować do szpitala i piszą że niektóre szpitale ubierają w swoje rzeczy i cos mi się kojarzy że moja młoda właśnie w szpitalne ubierali mimo że miałam swoje,ale to było xlat temu. Niby powinno być napsiane na stronie szpitala o wyprawce ja w sumie nie wiem czy będę rodzic na miejscu ale na ich stronie nic nie znalazłam.

Ja miałam plus 5 zdaje się 3 tygodnie temu na wizycie. W 24 zdaje się. Ginekolog mówiła, że w normie, diabetolog, że za dużo🙂 A najlepsze,.że obie miały rację ze swojego punktu widzenia. Teraz mam prawie 27 i od 3 tygodni schudłam 0,5 kg. Ginekolog dopyta dlaczego, a diabetolog?🙂
O to ja dokładnie tak samo, bo 24t3d i 5kg na plusie :) cieszę się, że nie zamieniam się w opasła kuleczkę 😂 ale jak mam teraz zielone światło na słodycze... oj będzie ciężko :p

Ja wczoraj czytałam co trzeba spakować do szpitala i piszą że niektóre szpitale ubierają w swoje rzeczy i cos mi się kojarzy że moja młoda właśnie w szpitalne ubierali mimo że miałam swoje,ale to było xlat temu. Niby powinno być napsiane na stronie szpitala o wyprawce ja w sumie nie wiem czy będę rodzic na miejscu ale na ich stronie nic nie znalazłam.
Wczoraj na szkole rodzenia położna mówiła, że dla dziecka do szpitala:
-2 komplety ciuszków
-15 pieluszek
-2 pieluchy tetrowe
-1 rożek
-0 kosmetyków

reklama
Do góry