reklama
Też się cykalam po widokach jak inne tam reagowały, ale jakoś ze smakiem weszła cytrynowka i nie mdliło mnie.Ja idę w czwartek i mój entuzjazm jest na baaaardzo niskim poziomie teraz jak to czytam, to już mi się dłonie spociły haha
Niektóre dziewczyny znoszą to całkiem dobrze może będziesz szczęściarąJa idę w czwartek i mój entuzjazm jest na baaaardzo niskim poziomie teraz jak to czytam, to już mi się dłonie spociły haha
Jeśli będzie taki ukrop jak dziś to weź ze sobą jakiś wiatraczek
Anulka4247
Fanka BB :)
Teraz już jest lepiej, chyba taka reakcja na mój wczorajszy jadłospis. Trochę miałam chęci na różne rzeczy oscypki zjadłam dwa takie małe.Mnie zaś skurcze brały u góry brzucha na chęć wyproznienia parę godzin a że strach mam teraz to dopiero teraz jakoś się udało.Juz przez myśl mi przyszedł wczesny poród ale wmawiałam że to jednak zastój się tam zrobił.A brzuch Cię nie boli ?zależy ile tych oscypków zjadłaś, jak takie roztopione już to załadek mogły podrażnić.
Smaka narobiłaś jeszcze z żurawiną mmm..Teraz już jest lepiej, chyba taka reakcja na mój wczorajszy jadłospis. Trochę miałam chęci na różne rzeczy oscypki zjadłam dwa takie małe.
kaha216
Moderator
Dziewczyny u których wyszła cukrzyca, czy przed diagnoza zauważyłyście jakieś symptomy, które mogłyby wskazywać na cukrzyce? np wzmożone pragnienie, albo senność, często chodzilyście siusiu? czy raczej nic takiego i Was to bardzo zaskoczyło?
Mi nie wyszła ,a senność mnie atakuje na każdym kroku..Dziewczyny u których wyszła cukrzyca, czy przed diagnoza zauważyłyście jakieś symptomy, które mogłyby wskazywać na cukrzyce? np wzmożone pragnienie, albo senność, często chodzilyście siusiu? czy raczej nic takiego i Was to bardzo zaskoczyło?
kociamama.
Moderator
W ciazy to chyba wiekszosc co chwile chodzi siusiu, niezaleznie od cukrzycyDziewczyny u których wyszła cukrzyca, czy przed diagnoza zauważyłyście jakieś symptomy, które mogłyby wskazywać na cukrzyce? np wzmożone pragnienie, albo senność, często chodzilyście siusiu? czy raczej nic takiego i Was to bardzo zaskoczyło?
U mnie cukrzycy brak a ledwo wyjde z domu i juz czuje potrzebe
crainte
Fanka BB :)
Miałam zalecenie pić dużo, więc piłam duzo i dużo siusiałam szczęśliwa nie byłam, wolałabym nie pić tyle. Toteż cukrzyca mnie zaskoczyła totalnieDziewczyny u których wyszła cukrzyca, czy przed diagnoza zauważyłyście jakieś symptomy, które mogłyby wskazywać na cukrzyce? np wzmożone pragnienie, albo senność, często chodzilyście siusiu? czy raczej nic takiego i Was to bardzo zaskoczyło?
reklama