reklama
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja w poniedziałek mam mocz i morfologię więc zobaczę jaki poziom hemoglobiny będzie. A w środę wizyta, jeśli spadła to będę pytać o jakiś suplement/lek plus wdrożę jakieś produkty o których pisałyście
Normalnie nie radzę sobie t
Mi to chyba spada bo sił mi braknie, chyba że ten besins tak na mnie działa że śpiączka mnie ogarnia cały czas. Te witam to też ciekawe jak się przyswajają, w jedzeniu też ciężko się przyswaja mimo ile by się nie zjadło. Ciężka walka o podwyższenie szczególnie gdy jest pasażer dodatkowyJa w poniedziałek mam mocz i morfologię więc zobaczę jaki poziom hemoglobiny będzie. A w środę wizyta, jeśli spadła to będę pytać o jakiś suplement/lek plus wdrożę jakieś produkty o których pisałyście
Ja jadłam śledzie kilka razy jak miałam chęćNa jedzenie też już pomału dostaje wstręt,chyba od tego myślenia codziennego co na obiad , najchętniej to bym zjadła tuńczyka ,śledzika ,śledzie w śmietanie z cebulką ...aż mi ślina cieknie jak za szybą w sklepie widzę
olala25
Ja też i sałatkę z tuńczykiem tak samo Nie jem tylko surowego mięsa (a tatarek się marzy), sushi, łososia wędzonego na zimno, nie piję alkoholu i to by było na tyle chyba. Staram się, żeby dieta była zróżnicowanaJa jadłam śledzie kilka razy jak miałam chęć
Oj mi też marzy się tatarJa też i sałatkę z tuńczykiem tak samo Nie jem tylko surowego mięsa (a tatarek się marzy), sushi, łososia wędzonego na zimno, nie piję alkoholu i to by było na tyle chyba. Staram się, żeby dieta była zróżnicowana
Anulka4247
Ja też jadłam i tuńczyka i śledzie i sushi pieczone też. Przecież nie je się tego codziennie a jak się chce to raz na jakis czas nie zaszkodzi.Ja też i sałatkę z tuńczykiem tak samo Nie jem tylko surowego mięsa (a tatarek się marzy), sushi, łososia wędzonego na zimno, nie piję alkoholu i to by było na tyle chyba. Staram się, żeby dieta była zróżnicowana
reklama
Którym ?bo ja serowiec jestemNiedawno listeria była stwierdzona w serze żółtym, który czesto kupujemy :O