reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja w poniedziałek mam mocz i morfologię więc zobaczę jaki poziom hemoglobiny będzie. A w środę wizyta, jeśli spadła to będę pytać o jakiś suplement/lek plus wdrożę jakieś produkty o których pisałyście 😀

reklama
Normalnie nie radzę sobie t
Ja w poniedziałek mam mocz i morfologię więc zobaczę jaki poziom hemoglobiny będzie. A w środę wizyta, jeśli spadła to będę pytać o jakiś suplement/lek plus wdrożę jakieś produkty o których pisałyście 😀
Mi to chyba spada bo sił mi braknie, chyba że ten besins tak na mnie działa że śpiączka mnie ogarnia cały czas. Te witam to też ciekawe jak się przyswajają, w jedzeniu też ciężko się przyswaja mimo ile by się nie zjadło. Ciężka walka o podwyższenie szczególnie gdy jest pasażer dodatkowy 🙂

Na jedzenie też już pomału dostaje wstręt,chyba od tego myślenia codziennego co na obiad , najchętniej to bym zjadła tuńczyka ,śledzika ,śledzie w śmietanie z cebulką ...aż mi ślina cieknie jak za szybą w sklepie widzę 😭

Na jedzenie też już pomału dostaje wstręt,chyba od tego myślenia codziennego co na obiad , najchętniej to bym zjadła tuńczyka ,śledzika ,śledzie w śmietanie z cebulką ...aż mi ślina cieknie jak za szybą w sklepie widzę 😭
Ja jadłam śledzie kilka razy jak miałam chęć

Ja jadłam śledzie kilka razy jak miałam chęć
Ja też i sałatkę z tuńczykiem tak samo ;) Nie jem tylko surowego mięsa (a tatarek się marzy), sushi, łososia wędzonego na zimno, nie piję alkoholu i to by było na tyle chyba. Staram się, żeby dieta była zróżnicowana ;)

Ja też i sałatkę z tuńczykiem tak samo ;) Nie jem tylko surowego mięsa (a tatarek się marzy), sushi, łososia wędzonego na zimno, nie piję alkoholu i to by było na tyle chyba. Staram się, żeby dieta była zróżnicowana ;)
Ja też jadłam i tuńczyka i śledzie i sushi pieczone też. Przecież nie je się tego codziennie a jak się chce to raz na jakis czas nie zaszkodzi.

reklama
Do góry