Anulka4247
Fanka BB :)
Jutro będzie skończony 27. Dziś 26.6ojoj, który to tydzień? Trzymaj się, oby poobserwowali trochę i puścili do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro będzie skończony 27. Dziś 26.6ojoj, który to tydzień? Trzymaj się, oby poobserwowali trochę i puścili do domu
Trzymaj się!. Najprawdopodobniej poobserwują i odeślą z lekami do domu do łóżka. Lepiej, że lekarz wysłał do szpitala, niżby miał coś zaniedbać. Miesiąc temu leżałam w szpitalu z rozpoznaniem "poronienie zagrażające", a wczoraj zamawiałam śpiochy dla Malucha.Skierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
O kurde to dobrze że pojechałaś. A jaka długość szyjki Ci powiedział że obecnie masz ?Skierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
Kurcze nie powiedział tylko że skrócona i macica napięta. To jeszcze nie był mój lekarz tylko inny, bo mój akurat na urlopie.O kurde to dobrze że pojechałaś. A jaka długość szyjki Ci powiedział że obecnie masz ?
najlepiej jakiś o 3 stopniu referencyjnosci. Ja osobiście polecam Karową albo Orłowskiego Link do: Szpitale o 3. stopniu referencyjności – co to oznacza? - Mamazwarszawy.plSkierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
Ja też z ta energia to krucho u mnie, jeden dzień przypływ potem kolejne dętka..I mi już brzuch trochę twardnieje, ale to chyba po prostu przepowiadacze, bo jak poleżę to przechodzi. Ale mam ostatnio spory zjazd energii
Najwazniejsze, że od razu zareagowałas i byłaś na wizycie. W szpitlau wszystko sprawdza i na pewno Was zabezpieczą. Wiem, że paskudnie jest być w takiej sytuacji, ale załamka nic Ci nie da. Weź do szpitala książkę, słuchawki, potraktuj jak okazję do leżenia i niemyślenia o niczym. Mam nadzieję, że jeszcze długo będziecie w dwupaku!Skierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
O kurcze, dobrze, że pojechalasSkierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
Masz o dzień starsza ciążę ode mnie, no mi kazali jechać z krawieniem jak się wzmocni do II Stopnia referencyjnosci.Jutro będzie skończony 27. Dziś 26.6
Słuchawki! I swoja poducha. Jak nie pod głowę to między kolana Każdą wątpliwość od razu można wyjaśnić ze specjalistami. Cokolwiek by się nie działo, to od razu jest reakcja.Najwazniejsze, że od razu zareagowałas i byłaś na wizycie. W szpitlau wszystko sprawdza i na pewno Was zabezpieczą. Wiem, że paskudnie jest być w takiej sytuacji, ale załamka nic Ci nie da. Weź do szpitala książkę, słuchawki, potraktuj jak okazję do leżenia i niemyślenia o niczym. Mam nadzieję, że jeszcze długo będziecie w dwupaku!