reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja już po badaniu,mówił ze brak mi witamin b12 kazał brać, na te plamienia progesteron zapisał i clotlimazol bo mówiłam że po plamieniach inna wydzielina jest, łożysko sie podniosło bo z USG pochwowego już go nie widział a ze zwykłego pokazał gdzie jest.Mlody waży 1kg.
Toxo się pytałam to mówiła że już w 3trym nie da skierowania.. co położna to inna gadka..jedynie na hbs i HIV za 4tyg mam zrobić , na morfologię też nie dała tylko mówiła że jak za miesiąc przyjdę wtedy da czyli za dwa miesiące jakby dopiero sprawdza jak wyniki się mają z krwi ..
chamstwo z tą morfologia, szczególnie jak parametry sa.na granicy, ale faktycznie nie musi dawać skierowania- te rekomendacje (minimum NFZ) są chore! Jak będziesz czuła osłabienie to zrób prywatnie, morfologia nie kosztuje dużo.

reklama
Moja sąsiadka autentycznie boi się że umrę przy kolejnym porodzie! Nie wiem skąd jej się to wzięło, może ma jakąś tragiczną historię w rodzinie.

chamstwo z tą morfologia, szczególnie jak parametry sa.na granicy, ale faktycznie nie musi dawać skierowania- te rekomendacje (minimum NFZ) są chore! Jak będziesz czuła osłabienie to zrób prywatnie, morfologia nie kosztuje dużo.
No szczędzą jak nie wiem powinni dać na badanie jakiej witaminy brakuje , i po miesiącu bynajmniej zbadać po dawkowaniu leku ale co tam,już człowiek przywykł że musi iść prywatnie a na NFZ to już po rękach całować że dają.Rodzinny to wogole jego przychodnia to Ci na krew nie da bo mówi że na zdrową wyglądasz a jak mówisz o bólach głowy to mówi masuj od tyłu głowę będzie lepiej i tekst "Kowalska chorób szukała i już leży pod ziemią "

O matko i Ci to wprost mówi ? A skąd wogole jej się taki tekst bierze🙈
ona nas lubi, więc mówi to raczej z autentycznej troski a nie ze uszczypliwości czy zlorzeczenia. Ale ja nawet po cesarkach nie jestem,.więc nie mam jakiegoś większego ryzyka niż inna przeciętna mama.

Się groszku najadłam,w tym roku chyba specjalnie przedłużają zryw żeby był cięższy i już smak jest do d..jak są duże kulki.ehh kołdra będzie dziś się unosić 🤣

reklama
Się groszku najadłam,w tym roku chyba specjalnie przedłużają zryw żeby był cięższy i już smak jest do d..jak są duże kulki.ehh kołdra będzie dziś się unosić 🤣
Ja w tym roku zaszalałam z groszkiem ( w ciągu ostatnich 3 tyg zjadłam pewnie z 5 kg 😝), ale rzeczywiście już jest niedobry, koniec sezonu groszkowego

Do góry