reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Dziś byłam na zakupach i kupiłam troszkę ciuszków, body, spodenki... Rozmiary 58/62 i chyba dwie rzeczy 68 😍 słodkie te rzeczy na dziewczynki... Muszę śpiochy jeszcze dokupić bo w sklepie były drogie, na internecie taniej widziałam.. Mąż kończy malowanie pokoju.. W piątek za mebelkami jedziemy jakaś komoda itp... Wózek może w przyszłym tygodniu 😁 ale nie wiem jaki 🙈 pójdę do sklepu i będę wybierać. Coś tam czytałam na co zwracać uwagę
To już jesteś prawie gotowa :)

reklama
Skierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
ojoj, który to tydzień? Trzymaj się, oby poobserwowali trochę i puścili do domu

I mi już brzuch trochę twardnieje, ale to chyba po prostu przepowiadacze, bo jak poleżę to przechodzi. Ale mam ostatnio spory zjazd energii

Skierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
Trzymaj się!. Najprawdopodobniej poobserwują i odeślą z lekami do domu do łóżka. Lepiej, że lekarz wysłał do szpitala, niżby miał coś zaniedbać. Miesiąc temu leżałam w szpitalu z rozpoznaniem "poronienie zagrażające", a wczoraj zamawiałam śpiochy dla Malucha.

O kurde to dobrze że pojechałaś. A jaka długość szyjki Ci powiedział że obecnie masz ?

reklama
Do góry