To już jesteś prawie gotowaDziś byłam na zakupach i kupiłam troszkę ciuszków, body, spodenki... Rozmiary 58/62 i chyba dwie rzeczy 68 słodkie te rzeczy na dziewczynki... Muszę śpiochy jeszcze dokupić bo w sklepie były drogie, na internecie taniej widziałam.. Mąż kończy malowanie pokoju.. W piątek za mebelkami jedziemy jakaś komoda itp... Wózek może w przyszłym tygodniu ale nie wiem jaki pójdę do sklepu i będę wybierać. Coś tam czytałam na co zwracać uwagę
reklama
Anulka4247
Fanka BB :)
Skierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?@Anulka4247 daj znać co u Ciebie po wizycie.
olala25
ojoj, który to tydzień? Trzymaj się, oby poobserwowali trochę i puścili do domuSkierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
Anulka4247
Jutro będzie skończony 27. Dziś 26.6ojoj, który to tydzień? Trzymaj się, oby poobserwowali trochę i puścili do domu
crainte
Trzymaj się!. Najprawdopodobniej poobserwują i odeślą z lekami do domu do łóżka. Lepiej, że lekarz wysłał do szpitala, niżby miał coś zaniedbać. Miesiąc temu leżałam w szpitalu z rozpoznaniem "poronienie zagrażające", a wczoraj zamawiałam śpiochy dla Malucha.Skierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
O kurde to dobrze że pojechałaś. A jaka długość szyjki Ci powiedział że obecnie masz ?Skierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
Anulka4247
Kurcze nie powiedział tylko że skrócona i macica napięta. To jeszcze nie był mój lekarz tylko inny, bo mój akurat na urlopie.O kurde to dobrze że pojechałaś. A jaka długość szyjki Ci powiedział że obecnie masz ?
GossipGirl
Początkująca w BB
najlepiej jakiś o 3 stopniu referencyjnosci. Ja osobiście polecam Karową albo Orłowskiego Link do: Szpitale o 3. stopniu referencyjności – co to oznacza? - Mamazwarszawy.plSkierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
reklama
Ja też z ta energia to krucho u mnie, jeden dzień przypływ potem kolejne dętka..I mi już brzuch trochę twardnieje, ale to chyba po prostu przepowiadacze, bo jak poleżę to przechodzi. Ale mam ostatnio spory zjazd energii