reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Skierowanie na patologię ciąży, szyjka skrocona i rozpoznanie objawów mogących wskazywac na poród przedwczesny. Jestem zalamana. Czy któraś może polecić dobry oddzial patologii ciąży w Warszawie?
Najwazniejsze, że od razu zareagowałas i byłaś na wizycie. W szpitlau wszystko sprawdza i na pewno Was zabezpieczą. Wiem, że paskudnie jest być w takiej sytuacji, ale załamka nic Ci nie da. Weź do szpitala książkę, słuchawki, potraktuj jak okazję do leżenia i niemyślenia o niczym. Mam nadzieję, że jeszcze długo będziecie w dwupaku!

reklama
Najwazniejsze, że od razu zareagowałas i byłaś na wizycie. W szpitlau wszystko sprawdza i na pewno Was zabezpieczą. Wiem, że paskudnie jest być w takiej sytuacji, ale załamka nic Ci nie da. Weź do szpitala książkę, słuchawki, potraktuj jak okazję do leżenia i niemyślenia o niczym. Mam nadzieję, że jeszcze długo będziecie w dwupaku!
Słuchawki! I swoja poducha. Jak nie pod głowę to między kolana🙂 Każdą wątpliwość od razu można wyjaśnić ze specjalistami. Cokolwiek by się nie działo, to od razu jest reakcja.

Trzymamy kciuki!! Będzie wszystko dobrze!!! Dobrze że szybko zareagowałaś
Uff przebadali na wszystkie strony i wszystko jest ok, szyjka jest praktycznie nie skrócona, ktg ok. Zapisali tylko magnez 6 tabletek dziennie i no spa jak będzie bardzo twardniećm Ten lekarz co mnie tam wysłał to jakiś chyba panikarz. Ale mi ulżyło ...

Uff przebadali na wszystkie strony i wszystko jest ok, szyjka jest praktycznie nie skrócona, ktg ok. Zapisali tylko magnez 6 tabletek dziennie i no spa jak będzie bardzo twardniećm Ten lekarz co mnie tam wysłał to jakiś chyba panikarz. Ale mi ulżyło ...
A kiedy wizyta u Twojego prowadzącego? Łykaj magnez, dużo pij i odpoczywaj.

reklama
To jak on badał szyjkę 🤦tylko Ci stresu zapodał ..ale wżne że wszystko ok 😁

Do góry