"kobiet w ciąży"nie. One są refundowane albo do jakiegoś wieku albo wcale. Ciekawe bo może są refundowane dla kobyw ciąży kto wie.
reklama
No zależy ile km chcesz pokonać i jak z sikaniem.Do dziewczyn które podróżują
Jeżeli jedziecie gdzieś dalej na wycieczkę autem np. nad morze, to co jakiś czas, kiedy robicie sobie przerwy? Od jutra już 28tc zaczynam
aspekt
Fanka BB :)
kobiet w ciąży nie, z tego co znalazłam, to dla dzieci... Ale jakby ta cukrzyca miała ze mną zostać, to chyba bym poszła w ten sensor, z glukometrem niezbyt się lubie.nie. One są refundowane albo do jakiegoś wieku albo wcale. Ciekawe bo może są refundowane dla kobyw ciąży kto wie.
Miał ktoś jeszcze drugi wynik wyższy od pierwszego oprócz @Olafasola1990Krzywa 77 -112-121 dziwne że po dwóch jest większa niby ciekawe jak one z tymi probowkami mają oznaczenie
W trakcieJak u was po burzy czy przed ? u mnie tak ryplo na osiedlu że aż podskoczyłam
Daje popis ,RTG w domu bez promieniowaniaW trakcie
Anulka4247
U mnie jeszcze przed, nadal 31 stopni... po 20 godzinieJak u was po burzy czy przed ? u mnie tak ryplo na osiedlu że aż podskoczyłam
Ostatnia edycja:
reklama
olala25
też tak miałam, normalneMiał ktoś jeszcze drugi wynik wyższy od pierwszego oprócz @Olafasola1990
U mnie burzy nie widać i o 20 dalej 30 stopni