Jak teraz sprawdzałam to jest junama diamond połączona nazwa i są piękneJa kupilam ale diamond i jak narazie jestem zakochana, zobaczymy jak sie sprawdzi
reklama
kociamama.
Moderator
Taak, my mamy akurat wersje mirror satin na zlotej ramie i ze zlota gondola, no zakochalam sieJak teraz sprawdzałam to jest junama diamond połączona nazwa i są piękne
Koniczynka93
Fanka BB :)
Tak zalecenie lekarza, twardniała mi macica już na początku drugiego trymestru. Teraz już jest ok, ale lekarz kazał nadal braćZ zalecen lekarza? Czy tak sama z siebie?
Koniczynka93
Mi na skurcze w łydkach i "skaczącą" powiekę dodatkowo przepisał potas, od kiedy biorę uspokoiło mi się... Czasami jak mnie skurcz złapał nad ranem to nie mogłam z łóżka zejść, mąż musiał masować aż przejdzieJa bez magne b6 forte mam takie skurcze w lydkach i stopach, ze wyję z bólu.
będziesz zadowolonaJa kupilam ale diamond i jak narazie jestem zakochana, zobaczymy jak sie sprawdzi
Taak, my mamy akurat wersje mirror satin na zlotej ramie i ze zlota gondola, no zakochalam sie
Miałam dokładnie ten sam nie dość Ze piękny to wygodny wiec bardzo polecam
kaha216
Moderator
magne b6 2x1 i pije shota chela mag b6 raz dziennie na zalecenie lekarza, bo sama nie wiedziałam, czy to skurcze czy ruchy dziecka + mam okropne skurcze łydek nad ranem....A bierzecie magne b6?
Mi podczas ostatniej wizyty ginekolog powiedziala, ze mam dosc twarda macice i zebym zaczela suplementowac ale juz pod koniec po usg powiedziala, ze sie rozluznila wiec moze byla to kwestia temperatury. Kazala pic duzo wody bo przyznaje sie bez bicia-do tej pory bylo z tym u mnie ciezko a jesli nadal bedzie twardniala to mam zaczac brac magnez. No i od tamtej pory pije w koncu 2,5l dziennie chociaz latwo nie jest ale mimo wszystko zaczelam od razu brac magne b6, chyba nie zaszkodzi nie?
Ale sam Ci zapisał lekarz ? Na opakowaniu chyba było do 6tabletek ale już opakowanie wyrzuciłam bo ostatni listek kończę to już zapomniałam.Ja biorę dużo więcej niż 2 tabletki forte właściwie od początku ciazy, tzn od krwawienia w 7/8 tc
aspekt
tak, kazał mi brać po krwawieniach, potem jeszcze zwiększyć jak miałam skurcze nóg i została już ze mną duża dawka. Ale ja już mam doświadczenia z magnezem kardiogiczne i z poprzednich ciąż - potrzebuje go dużo.Ale sam Ci zapisał lekarz ? Na opakowaniu chyba było do 6tabletek ale już opakowanie wyrzuciłam bo ostatni listek kończę to już zapomniałam.
reklama
Alkaa
Też biorę, i to nawet 6 tab dziennie, mam takie skurcze łydek w nocy że szokA bierzecie magne b6?
Mi podczas ostatniej wizyty ginekolog powiedziala, ze mam dosc twarda macice i zebym zaczela suplementowac ale juz pod koniec po usg powiedziala, ze sie rozluznila wiec moze byla to kwestia temperatury. Kazala pic duzo wody bo przyznaje sie bez bicia-do tej pory bylo z tym u mnie ciezko a jesli nadal bedzie twardniala to mam zaczac brac magnez. No i od tamtej pory pije w koncu 2,5l dziennie chociaz latwo nie jest ale mimo wszystko zaczelam od razu brac magne b6, chyba nie zaszkodzi nie?