reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Jak tam wasze brzuchole?? Ja zaczynam 22tc i wyglada to tak 🙈🙈🙈

Załączniki

• IMG_3063.JPG
    IMG_3063.JPG
    89 KB · Wyświetleń: 66
reklama
😍na kiedy masz termin? Czyżby udało Ci się załapać na wrzesień jeszcze ?Ja kończę w poniedziałek 24tc i termin mam na 3.10.
Na usg cały czas pokazuje 1.10, ale wg OM to jutro 25tc :) u mnie się waha trochę wrzesien, trochę październik, ale wiadomo jak to jest 😄

Ps. Teraz mam lekka schizke wlasnie na temat mojego mięśnia prostego brzucha 😅

Na usg cały czas pokazuje 1.10, ale wg OM to jutro 25tc :) u mnie się waha trochę wrzesien, trochę październik, ale wiadomo jak to jest 😄

Ps. Teraz mam lekka schizke wlasnie na temat mojego mięśnia prostego brzucha 😅
dobrze pojsc do fizjoterapeuty uroginekologicznego z tym🙂sprawdzi i naklei tejpy jak będzie potrzeba.

reklama
Ja miałam spotkanie z fizjoterapeutą na szkole rodzenia i ona mówiła, że on rozchodzi się wszytskim. Tzn. Musi sie rozejść, żeby bylo miejsce dla dziecka. Problem pojawia się dopiero wtedy gdy nie chce się zejść po porodzie. Na razie nie ma się czym martwić na zapas 😀

A czy widzicie już jak wam brzuch podskakuje przy ruchach dziecka? Wczoraj to zaobserwowałam, bardzo śmieszny widok na pierwszy rzut oka 😀

Do góry