reklama
kociamama.
Moderator
No piekne macie te brzuszki dziewczynyu mnie tak 20+1
U mnie 19+4 i w ciagu dnia faktycznie go widac ale z rana mam wrazenie, ze niewiele jeszcze widac
Olafasola1990
Fanka BB :)
U mnie jutro 25tc tak zapytam: jak wasze mięśnie proste na brzuchu? Mój jest na dwa palce jak sprawdzałam z rana…
miętowa25
na kiedy masz termin? Czyżby udało Ci się załapać na wrzesień jeszcze ?Ja kończę w poniedziałek 24tc i termin mam na 3.10.U mnie jutro 25tc tak zapytam: jak wasze mięśnie proste na brzuchu? Mój jest na dwa palce jak sprawdzałam z rana…Zobacz załącznik 1413156
Olafasola1990
Na usg cały czas pokazuje 1.10, ale wg OM to jutro 25tc u mnie się waha trochę wrzesien, trochę październik, ale wiadomo jak to jestna kiedy masz termin? Czyżby udało Ci się załapać na wrzesień jeszcze ?Ja kończę w poniedziałek 24tc i termin mam na 3.10.
Ps. Teraz mam lekka schizke wlasnie na temat mojego mięśnia prostego brzucha
miętowa25
dobrze pojsc do fizjoterapeuty uroginekologicznego z tymsprawdzi i naklei tejpy jak będzie potrzeba.Na usg cały czas pokazuje 1.10, ale wg OM to jutro 25tc u mnie się waha trochę wrzesien, trochę październik, ale wiadomo jak to jest
Ps. Teraz mam lekka schizke wlasnie na temat mojego mięśnia prostego brzucha
reklama
Anulka4247
Ja miałam spotkanie z fizjoterapeutą na szkole rodzenia i ona mówiła, że on rozchodzi się wszytskim. Tzn. Musi sie rozejść, żeby bylo miejsce dla dziecka. Problem pojawia się dopiero wtedy gdy nie chce się zejść po porodzie. Na razie nie ma się czym martwić na zapas
A czy widzicie już jak wam brzuch podskakuje przy ruchach dziecka? Wczoraj to zaobserwowałam, bardzo śmieszny widok na pierwszy rzut oka
A czy widzicie już jak wam brzuch podskakuje przy ruchach dziecka? Wczoraj to zaobserwowałam, bardzo śmieszny widok na pierwszy rzut oka