crainte
Fanka BB :)
Drogie, ale ma być dostawne i jedno, a nie dostawne na pół roku, a potem inneFajnie wyglada, ale strasznie drogie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drogie, ale ma być dostawne i jedno, a nie dostawne na pół roku, a potem inneFajnie wyglada, ale strasznie drogie
moja ma 5cm więc też nic z tego... tak chyba po prostu mam i już. na internetach wszędzie piszą że infekcja, ale znalazłam właśnie jedno info że więzadła się luzu ja i to przez to.Ja mam takie coś od tygodnia i wczoraj zgłosiłam to lekarzowi. Powiedział, że tak bywa jak skraca się szyjka, ale też potrafi to być fizjologia związana z rozluznieniem więzadeł. U mnie szyjka okazała się normalna.
jak miałabyś zagrozić dziecku jednorazowym nerwem? czy któraś z kobiet będąc w ciąży, chociaż raz porządnie się nie wkur*iła? gdybyś zaczęła plamić to co innego. przestań tyle myśleć mimo wszystko ciąża to okres, którego nie można przeleżeć w spokoju 9msc. spokojna głowaJa to się zastanawiam czy czymś dzisiaj nie zaszkodzilam dziecku bo zdenerwowałam się na psa. Szedł inny pan z psem na smyczy, ta moja się zerwała, ugryzła tego psa co byl
Na smyczy (btw. Moja tez była przywiązana) i wzięłam ja do kampingu, darlam się na nią, serce zaczęło mi walić. To jednorazowa sytuacja, ale nie wiem czy nie zaszkodzilam sobie i dziecku, a dziecku to najbardziej…
Prawda, tylko nas czeka zakup dwóch lozeczek Ale bardzo mi się podoba, może akurat znajdę jakieś używane. Wygląda konkretnie.Drogie, ale ma być dostawne i jedno, a nie dostawne na pół roku, a potem inne
Wow... 5 cm?moja ma 5cm więc też nic z tego... tak chyba po prostu mam i już. na internetach wszędzie piszą że infekcja, ale znalazłam właśnie jedno info że więzadła się luzu ja i to przez to.
Z dwoma łóżeczkami to chyba bym nie kupiła dostawki, tylko dwa najzwyklejsze... Teraz też rozważam, ale wózek i nosidełko po bratanicy, to jakaś oszczędność jestPrawda, tylko nas czeka zakup dwóch lozeczek Ale bardzo mi się podoba, może akurat znajdę jakieś używane. Wygląda konkretnie.
4,8cm dokładnie. moja ginekolog zawsze mi mówi, że rzadko ma pacjentki z tak długa i twarda szyjką, na razie bardzo mnie to cieszyWow... 5 cm?
O u nas dobry używany wózek to około 4tys dwa foteliki, dwa isofixy - załamkaZ dwoma łóżeczkami to chyba bym nie kupiła dostawki, tylko dwa najzwyklejsze... Teraz też rozważam, ale wózek i nosidełko po bratanicy, to jakaś oszczędność jest
Fajnie! Marzenie wielu dziewczyn, przynajmniej teraz, nie wiem jak przy porodzie4,8cm dokładnie. moja ginekolog zawsze mi mówi, że rzadko ma pacjentki z tak długa i twarda szyjką, na razie bardzo mnie to cieszy
Moja chwaliła 3,74,8cm dokładnie. moja ginekolog zawsze mi mówi, że rzadko ma pacjentki z tak długa i twarda szyjką, na razie bardzo mnie to cieszy