reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

U mnie dziś tak :) 21+1
Wszystkie brzuszki piękne! To sprawa bardzo indywidualna, więc tym którym jeszcze się nie pokazały to się absolutnie nie martwcie, czasem to kwestia jednej nocy :D
Milego dnia!!
20220611_105906.jpg

reklama
juz i tak mnie boli, bolal i przed ciaza i teraz, takze bez roznicy😆
W ogole w ostatnich dniach mam jakis kryzys z poduszka poofi, na poczatku bylam nia zachwycona tylko uszy mnie bolaly, po kilku dniach jak przestaly to bylo super a teraz tak mnie boli kark po calej nocce, ze glowa mala. Wierce sie i nie wiem co ze soba zrobic
Mnie bolał przed.ciąża i w trakcie, ale od czasu jak wyskoczył mi brzuch, boli bardziej😁

Ja wiem… ale czasami mam wizje, ze jak się przez te dziury jeździ to wszystko tam lata w środku razem z dzieckiem i odklei się łożysko albo coś gorszego 🙄

My dużo jeździmy, ostatnio w tydzień 2tys kilometrów i całkiem sporo po wybojach. Raz aż nakrzyczalam na męża, że wiezie cenny ładunek a nie wor ziemniaków 
BTW polecam adapter do pasów dla ciężarnych, wtedy brzusio jest nieuciskany przez pas w razie nagłego hamowania

reklama
Do góry