reklama
crainte
Fanka BB :)
Tutaj akurat autorce nie skraca się wcale. Wskazania lekarskie zawsze są adekwatne do sytuacji.Mi się szyjka w pierwszej ciąży skracała i jak najmniej ruchy nawet autem nie kazał. Zależy ile się skraca w jakim tempie.
crainte
Mnie bolał przed.ciąża i w trakcie, ale od czasu jak wyskoczył mi brzuch, boli bardziejjuz i tak mnie boli, bolal i przed ciaza i teraz, takze bez roznicy
W ogole w ostatnich dniach mam jakis kryzys z poduszka poofi, na poczatku bylam nia zachwycona tylko uszy mnie bolaly, po kilku dniach jak przestaly to bylo super a teraz tak mnie boli kark po calej nocce, ze glowa mala. Wierce sie i nie wiem co ze soba zrobic
kociamama.
Moderator
U mnie od jakiegos czasu pojawia sie bol pod lewym posladkiem jak duzo chodze. Dzisiaj w nocy z tej samej strony wszedl mi bol w plecy i sumie dopiero niedawno mi przeszlo. Mam nadzieje, ze nie rozwinie sie jeszcze bardziejMnie bolał przed.ciąża i w trakcie, ale od czasu jak wyskoczył mi brzuch, boli bardziej
crainte
Pod prawym pośladkiem to ja czuję, jak opróżniam zmywarkęU mnie od jakiegos czasu pojawia sie bol pod lewym posladkiem jak duzo chodze. Dzisiaj w nocy z tej samej strony wszedl mi bol w plecy i sumie dopiero niedawno mi przeszlo. Mam nadzieje, ze nie rozwinie sie jeszcze bardziej
Anulka4247
A mnie to boli po leżeniu w jednej pozycji dłużejPod prawym pośladkiem to ja czuję, jak opróżniam zmywarkę
T
To,to jeszcze nic że teraz boli ale jak bóle do porodu z krzyża będą to alleluja .. ja miałam nie życzęA mnie to boli po leżeniu w jednej pozycji dłużej
Olafasola1990
Ja wiem… ale czasami mam wizje, ze jak się przez te dziury jeździ to wszystko tam lata w środku razem z dzieckiem i odklei się łożysko albo coś gorszegoNie ma opcji żeby coś takiego mogło zaszkodzić dziecku. Nie martw się dziecko ma tam dobra amortyzację
Ja wiem… ale czasami mam wizje, ze jak się przez te dziury jeździ to wszystko tam lata w środku razem z dzieckiem i odklei się łożysko albo coś gorszego
My dużo jeździmy, ostatnio w tydzień 2tys kilometrów i całkiem sporo po wybojach. Raz aż nakrzyczalam na męża, że wiezie cenny ładunek a nie wor ziemniaków 
BTW polecam adapter do pasów dla ciężarnych, wtedy brzusio jest nieuciskany przez pas w razie nagłego hamowania
reklama
kociamama.
Moderator
To trzeba nie oprozniac zmywarkiPod prawym pośladkiem to ja czuję, jak opróżniam zmywarkę
Nawiazujac do mema:
-panie doktorze, boli mnie jak wstaje
-to prosze nie wstawac