reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny! Czy Wasze brzuszki też są mniejsze z rana niż nawet chwile po południu? Ja to zawsze wstaje, oglądam się i widze ze taki mniejszy jest a w południe staje się już coraz większy 🤷🏼‍♀️ Od razu zaczynam się martwić, ze coś jest nie tak 😂 Od czego to zależy?

Dziewczyny! Czy Wasze brzuszki też są mniejsze z rana niż nawet chwile po południu? Ja to zawsze wstaje, oglądam się i widze ze taki mniejszy jest a w południe staje się już coraz większy 🤷🏼‍♀️ Od razu zaczynam się martwić, ze coś jest nie tak 😂 Od czego to zależy?
Chyba zależy od najedzenia. Mój z rana to taki 16 tc a popołudniu jakiś 30 :D bardzo mnie wysadza.

A tak poza tematem brzuszków. Czy was w II trymestrze bardziej bola pachwiny? Mnie dzisiaj jak wstałam z kanapy to aż prąd po prawej nodze przeszedł. Chyba ostro się tam nasza córa rozpycha 🙄

Mnie już zaczyna boleć kosc lonowa. Jak tylko się więcej poruszam to zaraz ból wchodzi. Wszystko się rozciąga. Mam nadzieję że nie będę miała takiego bólu jak w drugiej ciąży..

reklama
Mnie na razie nie bolą pachwiny, ale w nocy drętwieje mi noga jak spie na boku. Gin mowila ze to normalne i trzeba przetrwac :)

Do góry