reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Zapomniałam napisać że wam dzieciaczki na usg machają a moja się chyba bała bo lekarz mówi " zaraz pani wejdzie w brzuch" tak się tuliła i odwracała
mój dzieciaczek też nie machał i ledwo co się ruszał, już myślałam że coś nie tak...Zapomniałam napisać że wam dzieciaczki na usg machają a moja się chyba bała bo lekarz mówi " zaraz pani wejdzie w brzuch" tak się tuliła i odwracała
kociamama.
Moderator
moja fasolke Pan doktor musial rozruszac, „podzgal” mnie pare razy glowica od usg w brzuch a fasolina podskakiwala jak na trampoliniemój dzieciaczek też nie machał i ledwo co się ruszał, już myślałam że coś nie tak...
aspekt
Czy wiecie na czym polega umozliwnie ciężarnej zrobienia badań laboratoryjnych przez pracodawce? Nawet nie tyle chcę mieć krótszy dzień pracy, co przyjść później. Może mi się nie zgodzić na wybrany przeze mnie dzień? Muszę mieć jakis rachunek z labu? Może mi powiedzieć, że w weekend lab też jest czynny?
Magdalenams
Czy wiecie na czym polega umozliwnie ciężarnej zrobienia badań laboratoryjnych przez pracodawce? Nawet nie tyle chcę mieć krótszy dzień pracy, co przyjść później. Może mi się nie zgodzić na wybrany przeze mnie dzień? Muszę mieć jakis rachunek z labu? Może mi powiedzieć, że w weekend lab też jest czynny?
Patrycja Pieszczek-Bober | Prawnik w ochronie zdrowia on Instagram: "Godziny funkcjonowania placówek ochrony zdrowia, jak również konieczność wykonywania określonych badań w szczególnych warunkach (np. na czczo) sprawiają, że często zmuszeni jesteśmy
prawodozdrowia on April 20, 2022: "Godziny funkcjonowania placówek ochrony zdrowia, jak również konieczność wykonywania określ..."
www.instagram.com
Magdalenams
Nie wiem czy się otworzy link ale laska pisze o naszych prawach.Czy wiecie na czym polega umozliwnie ciężarnej zrobienia badań laboratoryjnych przez pracodawce? Nawet nie tyle chcę mieć krótszy dzień pracy, co przyjść później. Może mi się nie zgodzić na wybrany przeze mnie dzień? Muszę mieć jakis rachunek z labu? Może mi powiedzieć, że w weekend lab też jest czynny?
Magdalenams
Oj spało malenstwomój dzieciaczek też nie machał i ledwo co się ruszał, już myślałam że coś nie tak...
Anulka4247
Mój się odwracał tyłem i machał tyłeczkiemZapomniałam napisać że wam dzieciaczki na usg machają a moja się chyba bała bo lekarz mówi " zaraz pani wejdzie w brzuch" tak się tuliła i odwracała
reklama
aspekt
Dzieki, jak zakładam czarny scenariusz, to wychodzi mi, że może mi powiedzieć, że mam iść w sobotę rano. Ale trudno, sprobujePatrycja Pieszczek-Bober | Prawnik w ochronie zdrowia on Instagram: "Godziny funkcjonowania placówek ochrony zdrowia, jak również konieczność wykonywania określonych badań w szczególnych warunkach (np. na czczo) sprawiają, że często zmuszeni jesteśmy
prawodozdrowia on April 20, 2022: "Godziny funkcjonowania placówek ochrony zdrowia, jak również konieczność wykonywania określ..."www.instagram.com