Trzymaj się dzielnie, dużo siły i trzymam kciuki za wyniki biopsji. Kiedy będą? Przytulam mocno.Czuje się średnio. Robiłam biopsję kosmówkowa, odebrałam wyniki PAPPA, które mnie dobiły na maxa: ZD 1:4, ZE 1:8 ZP 1:12. Nie jest kolorowo, szanse wedlug tego badania jak widać mam ponad 90%. Na wyniki biopsji jeszcze czekam. Pojutrze mam wizytę u swojego lekarza, sprawdzimy czy serduszko nadal bije. Staram się nie myśleć o tym, żyć jakoś w miarę normalnie. To zawsze się czai gdzieś z tyłu głowy, ale mimo to mam ciągle nadzieję na to, że to jakaś pomyłka i w październiku będę trzymać w ramionach zdrową córkę
reklama
MK92
Początkująca w BB
Minimum trzy tygodnie czekania, już dwa ma za sobą.Trzymaj się dzielnie, dużo siły i trzymam kciuki za wyniki biopsji. Kiedy będą? Przytulam mocno.
Magdalenams
Fanka BB :)
Ja już po wizycie i wszystko ok lekarz utrzymuje ze to dziewczyna
Magdalenams
Zapomniałam napisać że wam dzieciaczki na usg machają a moja się chyba bała bo lekarz mówi " zaraz pani wejdzie w brzuch" tak się tuliła i odwracała
mój dzieciaczek też nie machał i ledwo co się ruszał, już myślałam że coś nie tak...Zapomniałam napisać że wam dzieciaczki na usg machają a moja się chyba bała bo lekarz mówi " zaraz pani wejdzie w brzuch" tak się tuliła i odwracała
kociamama.
Moderator
moja fasolke Pan doktor musial rozruszac, „podzgal” mnie pare razy glowica od usg w brzuch a fasolina podskakiwala jak na trampoliniemój dzieciaczek też nie machał i ledwo co się ruszał, już myślałam że coś nie tak...
aspekt
Czy wiecie na czym polega umozliwnie ciężarnej zrobienia badań laboratoryjnych przez pracodawce? Nawet nie tyle chcę mieć krótszy dzień pracy, co przyjść później. Może mi się nie zgodzić na wybrany przeze mnie dzień? Muszę mieć jakis rachunek z labu? Może mi powiedzieć, że w weekend lab też jest czynny?
reklama
Magdalenams
Czy wiecie na czym polega umozliwnie ciężarnej zrobienia badań laboratoryjnych przez pracodawce? Nawet nie tyle chcę mieć krótszy dzień pracy, co przyjść później. Może mi się nie zgodzić na wybrany przeze mnie dzień? Muszę mieć jakis rachunek z labu? Może mi powiedzieć, że w weekend lab też jest czynny?
Patrycja Pieszczek-Bober | Prawnik w ochronie zdrowia on Instagram: "Godziny funkcjonowania placówek ochrony zdrowia, jak również konieczność wykonywania określonych badań w szczególnych warunkach (np. na czczo) sprawiają, że często zmuszeni jesteśmy
prawodozdrowia on April 20, 2022: "Godziny funkcjonowania placówek ochrony zdrowia, jak również konieczność wykonywania określ..."
www.instagram.com