reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

No właśnie wyrywałam też 😅 i ściemniały. Ale zauważyłam ze meszek jaki miałam jakby lekko ściemniał.. To przez hormony?
Ale w takim razie nie bede go dotykać bo narobie sobie wiekszej bidy 😅 a po porodzie rozjaśnię i będzie git
no właśnie mi ten meszek ściemniał i wymyśliłam, że sobie 3 przypadkoae wyrwe i zobaczę, bo może w ogóle nie odrosną. Myliłam się ;)

reklama
no właśnie mi ten meszek ściemniał i wymyśliłam, że sobie 3 przypadkoae wyrwe i zobaczę, bo może w ogóle nie odrosną. Myliłam się ;)
Ja juz od dawna mialam jakies pojedyncze wloski pod pepkiem i wtedy kiedy byly malo widoczne wydawalo mi sie, ze jest masakra wiec zaczelam je wyrywac, czasem golic, robilam wosk i jakos sobie z tym radzilam a w ciazy niedosc, ze sa mocniejsze, przez to bardziej sie wrastaja, nie moge na nie nalozyc zadnego kosmetyku i robi sie masakra :(

i jak, po badaniach już? jak było? opowiadaj, mocno trzymałam kciuki! napewno wszystko jest w porządku🥰
Wlasnie wyszlam, okazalo sie, ze jak zwykle nie bylo sie czym stresowac. Dzidzia jest zdrowa, nawet nam machala podczas USG😁
Ryzyka sa minimalne, 1:20000
Jestem przeszczesliwa!

Załączniki

• 645F929F-2503-4F04-9A48-5E1D21D35970.jpeg
    645F929F-2503-4F04-9A48-5E1D21D35970.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry