reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Czuje się średnio. Robiłam biopsję kosmówkowa, odebrałam wyniki PAPPA, które mnie dobiły na maxa: ZD 1:4, ZE 1:8 ZP 1:12. Nie jest kolorowo, szanse wedlug tego badania jak widać mam ponad 90%. Na wyniki biopsji jeszcze czekam. Pojutrze mam wizytę u swojego lekarza, sprawdzimy czy serduszko nadal bije. Staram się nie myśleć o tym, żyć jakoś w miarę normalnie. To zawsze się czai gdzieś z tyłu głowy, ale mimo to mam ciągle nadzieję na to, że to jakaś pomyłka i w październiku będę trzymać w ramionach zdrową córkę😭
Trzymaj się dzielnie, dużo siły i trzymam kciuki za wyniki biopsji. Kiedy będą? Przytulam mocno.

reklama
Ja już po wizycie i wszystko ok :) lekarz utrzymuje ze to dziewczyna :)
20220427_143301_copy_756x1008.jpg

Czy wiecie na czym polega umozliwnie ciężarnej zrobienia badań laboratoryjnych przez pracodawce? Nawet nie tyle chcę mieć krótszy dzień pracy, co przyjść później. Może mi się nie zgodzić na wybrany przeze mnie dzień? Muszę mieć jakis rachunek z labu? Może mi powiedzieć, że w weekend lab też jest czynny?

reklama
Czy wiecie na czym polega umozliwnie ciężarnej zrobienia badań laboratoryjnych przez pracodawce? Nawet nie tyle chcę mieć krótszy dzień pracy, co przyjść później. Może mi się nie zgodzić na wybrany przeze mnie dzień? Muszę mieć jakis rachunek z labu? Może mi powiedzieć, że w weekend lab też jest czynny?

Do góry