reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Kur.wa znalazłam teraz zapiski lekarza. I ja miałam brać te globulki macmiror dwa razy w tygodniu po jednej. A mi się poj.ebało i brałam codziennie jedna... muszę wyczytać na ulotce czy tak można. No nie wiem co mi się uroilo...

Kur.wa znalazłam teraz zapiski lekarza. I ja miałam brać te globulki macmiror dwa razy w tygodniu po jednej. A mi się poj.ebało i brałam codziennie jedna... muszę wyczytać na ulotce czy tak można. No nie wiem co mi się uroilo...
Ja wczoraj dostałam je zapisane i mam aplikować codziennie po jednej - na 100% jestem pewna :)

Jutro robimy właśnie ognisko z sąsiadami. Pierwsze w tym sezonie :) ja generalnie za mięsem nie przepadam, a za kiełbasą tym bardziej ale taka z ogniska jakoś wchodzi :)
Mi się marzy pierwszy grill ale m będzie robił remont u tesciow w weekend [emoji24]

A teraz jestem śpiąca, glodna i muszę iść do Lidla i nie wiem jak to pogodzić [emoji28]

reklama
Ja karmiłam Syna piersią 1 rok i 2 miesięce, niestety nie było to dla mnie jakieś wielkie przeżycie, czułam się uwiązana, ale przynajmniej nie musiałam bawić się w butelki w nocy. Odstawienie przebiegło w 3 noce, w pierwszą mocno płakał i się domagał, w drugą już tylko kilka razy, a w 3 juz pił wodę z bidonu i nie domagał się cyca. Tylko przy odstawianiu powiedziałam, że może dotykać ale już nie ma picia i teraz ma 2 i pół roku i zasypia z ręką w cycu ;) mm w ogóle nie pił, spróbował, popluł i juz później w ogóle nie chciał.
Dzisiaj przyjechaliśmy do rodziców i powiedzieliśmy o ciąży. Ucieszyli się, ale byli w ogromnym szoku, bo zawsze powtarzaliśmy, że nie będzie drugiego dziecka. Jestem zadowolona, że już powiedzieliśmy, bo rozmawiałam codziennie z mamą i ciężko było ukrywać ciążę w szczególności, że źle się czuje. Teraz troche psychicznie mi lepiej ;) jeszcze brat przyjechał to najbliższą rodzinę mamy załatwiona

Do góry