Ja również proszę o dodanieKtoś jeszcze oprocz @sensibile jeszcze nie ma dostepu do prywatnego forum, a chciałby mieć?
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również proszę o dodanieKtoś jeszcze oprocz @sensibile jeszcze nie ma dostepu do prywatnego forum, a chciałby mieć?
grilla może mi się nie chce ale takiej kiełbasy z ogniskaaaaa mniamJa bardzo lubię białe wytrawne wino i niestety te 0% są dla mnie kiepskie. Tak do grilla lubię desperadosa 0%, smakuje jak ten normalny.
ja nie karmiłam piersią córki (z własnego wyboru) i następnego dziecka też nie zamierzamJa też myślę że to żaden wstyd czy porażka. Ja nie chcę w ogóle karmić piersią i nie uważam, że to coś złego.
Ja wczoraj dostałam je zapisane i mam aplikować codziennie po jednej - na 100% jestem pewnaKur.wa znalazłam teraz zapiski lekarza. I ja miałam brać te globulki macmiror dwa razy w tygodniu po jednej. A mi się poj.ebało i brałam codziennie jedna... muszę wyczytać na ulotce czy tak można. No nie wiem co mi się uroilo...
O ja cie. Dziękuję za odpowiedź. Tak się bałam że zaszkodzą w takiej ilości. Za tydzień muszę się przyznać lekarzowi...Ja wczoraj dostałam je zapisane i mam aplikować codziennie po jednej - na 100% jestem pewna![]()
Jutro robimy właśnie ognisko z sąsiadami. Pierwsze w tym sezoniegrilla może mi się nie chce ale takiej kiełbasy z ogniskaaaaa mniam![]()
polecam chleb z ogniskaJutro robimy właśnie ognisko z sąsiadami. Pierwsze w tym sezonieja generalnie za mięsem nie przepadam, a za kiełbasą tym bardziej ale taka z ogniska jakoś wchodzi
![]()
Mi się marzy pierwszy grill ale m będzie robił remont u tesciow w weekend [emoji24]Jutro robimy właśnie ognisko z sąsiadami. Pierwsze w tym sezonieja generalnie za mięsem nie przepadam, a za kiełbasą tym bardziej ale taka z ogniska jakoś wchodzi
![]()