Ja również proszę o dodanieKtoś jeszcze oprocz @sensibile jeszcze nie ma dostepu do prywatnego forum, a chciałby mieć?
reklama
grilla może mi się nie chce ale takiej kiełbasy z ogniskaaaaa mniamJa bardzo lubię białe wytrawne wino i niestety te 0% są dla mnie kiepskie. Tak do grilla lubię desperadosa 0%, smakuje jak ten normalny.
obnoxious789
Fanka BB :)
ja nie karmiłam piersią córki (z własnego wyboru) i następnego dziecka też nie zamierzamJa też myślę że to żaden wstyd czy porażka. Ja nie chcę w ogóle karmić piersią i nie uważam, że to coś złego.
KP to nie dla mnie, jestem introwertykiem i poprostu czułabym się źle z tym.
Magdalenams
Kur.wa znalazłam teraz zapiski lekarza. I ja miałam brać te globulki macmiror dwa razy w tygodniu po jednej. A mi się poj.ebało i brałam codziennie jedna... muszę wyczytać na ulotce czy tak można. No nie wiem co mi się uroilo...
makota89
Ja wczoraj dostałam je zapisane i mam aplikować codziennie po jednej - na 100% jestem pewnaKur.wa znalazłam teraz zapiski lekarza. I ja miałam brać te globulki macmiror dwa razy w tygodniu po jednej. A mi się poj.ebało i brałam codziennie jedna... muszę wyczytać na ulotce czy tak można. No nie wiem co mi się uroilo...
Magdalenams
O ja cie. Dziękuję za odpowiedź. Tak się bałam że zaszkodzą w takiej ilości. Za tydzień muszę się przyznać lekarzowi...Ja wczoraj dostałam je zapisane i mam aplikować codziennie po jednej - na 100% jestem pewna
INKA1990
Jutro robimy właśnie ognisko z sąsiadami. Pierwsze w tym sezonie ja generalnie za mięsem nie przepadam, a za kiełbasą tym bardziej ale taka z ogniska jakoś wchodzigrilla może mi się nie chce ale takiej kiełbasy z ogniskaaaaa mniam
Lea2022
Moderator
polecam chleb z ogniskaJutro robimy właśnie ognisko z sąsiadami. Pierwsze w tym sezonie ja generalnie za mięsem nie przepadam, a za kiełbasą tym bardziej ale taka z ogniska jakoś wchodzi
Albo bezmięsne kiełbaski wiejskie od Bezmięsnego Mięsnego!
makota89
Mi się marzy pierwszy grill ale m będzie robił remont u tesciow w weekend [emoji24]Jutro robimy właśnie ognisko z sąsiadami. Pierwsze w tym sezonie ja generalnie za mięsem nie przepadam, a za kiełbasą tym bardziej ale taka z ogniska jakoś wchodzi
A teraz jestem śpiąca, glodna i muszę iść do Lidla i nie wiem jak to pogodzić [emoji28]
reklama
Ja karmiłam Syna piersią 1 rok i 2 miesięce, niestety nie było to dla mnie jakieś wielkie przeżycie, czułam się uwiązana, ale przynajmniej nie musiałam bawić się w butelki w nocy. Odstawienie przebiegło w 3 noce, w pierwszą mocno płakał i się domagał, w drugą już tylko kilka razy, a w 3 juz pił wodę z bidonu i nie domagał się cyca. Tylko przy odstawianiu powiedziałam, że może dotykać ale już nie ma picia i teraz ma 2 i pół roku i zasypia z ręką w cycu mm w ogóle nie pił, spróbował, popluł i juz później w ogóle nie chciał.
Dzisiaj przyjechaliśmy do rodziców i powiedzieliśmy o ciąży. Ucieszyli się, ale byli w ogromnym szoku, bo zawsze powtarzaliśmy, że nie będzie drugiego dziecka. Jestem zadowolona, że już powiedzieliśmy, bo rozmawiałam codziennie z mamą i ciężko było ukrywać ciążę w szczególności, że źle się czuje. Teraz troche psychicznie mi lepiej jeszcze brat przyjechał to najbliższą rodzinę mamy załatwiona
Dzisiaj przyjechaliśmy do rodziców i powiedzieliśmy o ciąży. Ucieszyli się, ale byli w ogromnym szoku, bo zawsze powtarzaliśmy, że nie będzie drugiego dziecka. Jestem zadowolona, że już powiedzieliśmy, bo rozmawiałam codziennie z mamą i ciężko było ukrywać ciążę w szczególności, że źle się czuje. Teraz troche psychicznie mi lepiej jeszcze brat przyjechał to najbliższą rodzinę mamy załatwiona