Tojestemja
Fanka BB :)
a w którym tygodniu jesteś ?Jestem po wizycie, pęcherzyk w macicy w odpowiednim miejscu
Za 2/3 tygodnie pójdę znowu, żeby zobaczyć czy jest serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a w którym tygodniu jesteś ?Jestem po wizycie, pęcherzyk w macicy w odpowiednim miejscu
Za 2/3 tygodnie pójdę znowu, żeby zobaczyć czy jest serduszko
Właśnie nic i do tej pory nie mamWspółczuję wiem co czujesz. Bardzo mocno przytulam
Miałaś jakieś plamienia??
5+3 lekarka twierdzi, że ciąża trochę młodsza, ale jesteśmy dobrej myślia w którym tygodniu jesteś ?
Nie właśnie, tylko teraz ale ogólnie elektrycznym na czolea sprawdzałaś rano, zaraz po przebudzeniu się? wydaje mi się że lepiej nie sprawdzać- niepotrzebny stres
na pewno takie badanie Cię bardzo uspokoiło. To jest ważne5+3 lekarka twierdzi, że ciąża trochę młodsza, ale jesteśmy dobrej myśli
To masz termin na sam początek października? Robilas może teraz bhcg? Jestem ciekawa jaki jest wynik przy widoczności pęcherzyka tym tygodniu5+3 lekarka twierdzi, że ciąża trochę młodsza, ale jesteśmy dobrej myśli
Temperatura ciała może być wyższa w ciąży Ok.37 st +/-Dziewczyny, a czy temp. Waszego ciała jest teraz wyższa?? Ja ogólnie miałam 37st-37.5 a dzisiaj 36.7 myślicie ze tego się nie traktuje jako spadek, że coś się może złego wydarzyć?? Przepraszam za pytanie ale trochę panikuje
a ja jestem też ciekawa czy kojarzysz kiedy miałaś owulacje?To masz termin na sam początek października? Robilas może teraz bhcg? Jestem ciekawa jaki jest wynik przy widoczności pęcherzyka tym tygodniu
a jestem ciekawa czy kojarzysz kiedy miałaś owulacje ?5+3 lekarka twierdzi, że ciąża trochę młodsza, ale jesteśmy dobrej myśli