angelika9403
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro duży spadek? W tym samym labo badana beta?U mnie się udało , nacieszyłam się tydzień i znów już drugi raz beta spadkowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro duży spadek? W tym samym labo badana beta?U mnie się udało , nacieszyłam się tydzień i znów już drugi raz beta spadkowa
Pierwsza -46,1 druga -95,2 trzecia -49,2 nacieszyliśmy się całe pare dni .Bardzo mi przykro duży spadek? W tym samym labo badana beta?
Tak. W tym samymPierwsza -46,1 druga -95,2 trzecia -49,2 nacieszyliśmy się całe pare dni .
Współczuję wiem co czujesz. Bardzo mocno przytulamPierwsza -46,1 druga -95,2 trzecia -49,2 nacieszyliśmy się całe pare dni .
Nigdy nie mierzyłam temperatury ciała w ciąży więc nie wiem jak to u mnie wygląda.Dziewczyny, a czy temp. Waszego ciała jest teraz wyższa?? Ja ogólnie miałam 37st-37.5 a dzisiaj 36.7 myślicie ze tego się nie traktuje jako spadek, że coś się może złego wydarzyć?? Przepraszam za pytanie ale trochę panikuje
a sprawdzałaś rano, zaraz po przebudzeniu się? wydaje mi się że lepiej nie sprawdzać- niepotrzebny stresDziewczyny, a czy temp. Waszego ciała jest teraz wyższa?? Ja ogólnie miałam 37st-37.5 a dzisiaj 36.7 myślicie ze tego się nie traktuje jako spadek, że coś się może złego wydarzyć?? Przepraszam za pytanie ale trochę panikuje
super Kochana będzie dobrzeJestem po wizycie, pęcherzyk w macicy w odpowiednim miejscu
Za 2/3 tygodnie pójdę znowu, żeby zobaczyć czy jest serduszko