reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Śniło mi się że znów byłam w liceum i miałam sprawdzam z geografii i nic nie umiałam, a z geografii miałam w liceum 6🤦 zawsze jak mi się śni szkoło to albo że mam maturę i nie wychodzę z egzaminu oddając czyste arkusze, albo że nie zdaje z matematyki. Geografia śniła mi się pierwszy raz.

reklama
Śniło mi się że znów byłam w liceum i miałam sprawdzam z geografii i nic nie umiałam, a z geografii miałam w liceum 6[emoji1751] zawsze jak mi się śni szkoło to albo że mam maturę i nie wychodzę z egzaminu oddając czyste arkusze, albo że nie zdaje z matematyki. Geografia śniła mi się pierwszy raz.
a mi się śniło że moja przyjaciółka z lat szkolnych z którą już nie mam kontaktu też jest w ciąży i ma dokładnie taki sam termin jak ja [emoji1787]

U nas cała noc nieprzespana, synek spał maksymalnie po 30 minut i się budził, odstawiam od piersi. Trzymajcie kciuki, bo oczywiście miałam już chwile zwątpienia, nie zdążyłam ani razu zasnąć nim on się obudził, ale dobrze nam idzie, każe sobie wodę podawać i mocno tulić, płacz był dwa razy, myślałam że będzie gorzej. Muszę trochę odpocząć od kp bo od października jazda z tematem od nowa 😀
Powodzenia!
Mój roczniak też mi daje do wiwatu ostatnio w nocy, nauczył się piszczeć, budzi się w nocy siada mi na twarzy i głaszcze włosy, piszcząc okropnie 🤭 ja to się całe życie zarzekałam że nigdy z dziećmi spać nie będę, a i przyszedł okres że starszego musiałam brać do siebie a teraz młodszy w łożeczku sam spać nie chce.

Śniło mi się że znów byłam w liceum i miałam sprawdzam z geografii i nic nie umiałam, a z geografii miałam w liceum 6🤦 zawsze jak mi się śni szkoło to albo że mam maturę i nie wychodzę z egzaminu oddając czyste arkusze, albo że nie zdaje z matematyki. Geografia śniła mi się pierwszy raz.

Mi się kiedyś sniło że byłam tą kulką co zjada i ucieka przed duchami w tej grze PACMAN czy jakoś tak, rano jak wstałam to mnie cała szczęka bolała więc może przez sen imitowałam, że zjadam te ludziki i buzia mi się nie zamykała 😁

Mam pytanie w jakim tygodniu ciąży poszliście do ginekologa i coś było widać ?
Ja bylam 5+5 wedle OM ale mozliwe ze mlodsza ciąża bo mam długie cykle 32-33 dniowe. Bylo widać dopiero pęcherzyk na 7mm, jeszcze bez widocznego zarodka. Mam isc za 2 tyg by zarodek byl tym razem juz widzialny na usg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny padam
Poszłam spac 20:40 i wstać nie mogłam wstaje 4:40 do pracy
Czyje się jak bym spala godzinę może dwie totalny brak energii, z chęcią położyłaby sie znów do łóżka 🥺
Kurcze, a ja na odwrót możemy sie podzielić 🥺 ide spać kolo 2 w nocy, wcześniej sie nie da... Ale juz 5-6 rano wybudzam sie z uczuciem wyspania. I za chiny nie idzie zasnąć 🤷‍♀️ za to caly dzien ziewam...

reklama
Cześć dziewczyny czy mogę do was dołączyć ? Mam co prawda termin na 1 listopada ale po ciąży mam tak rozjechane cykle że nie wie czy nie będzie to dziecko październikowe 😅 ostatni okres 28.01 byłam 21.02 na becie i było 12,8 wczoraj było już 58,7 ( u mnie wychodzi 4 +1 )
jasne, rozgość się, ja chyba będę miała termin na koniec września, ale przecież i tak część z nas urodzi we wrześniu a część w listopadzie ;)
Ja idę do lekarza w poniedziałek, to będzie 9 tygodni wg moich obliczeń. Chciałam tak na 8 tygodni, ale nie było terminów szybszych

Do góry