reklama
zakapturozna07
Fanka BB :)
Dziewczyny padam
Poszłam spac 20:40 i wstać nie mogłam wstaje 4:40 do pracy
Czyje się jak bym spala godzinę może dwie totalny brak energii, z chęcią położyłaby sie znów do łóżka
Poszłam spac 20:40 i wstać nie mogłam wstaje 4:40 do pracy
Czyje się jak bym spala godzinę może dwie totalny brak energii, z chęcią położyłaby sie znów do łóżka
Marta2432
U nas cała noc nieprzespana, synek spał maksymalnie po 30 minut i się budził, odstawiam od piersi. Trzymajcie kciuki, bo oczywiście miałam już chwile zwątpienia, nie zdążyłam ani razu zasnąć nim on się obudził, ale dobrze nam idzie, każe sobie wodę podawać i mocno tulić, płacz był dwa razy, myślałam że będzie gorzej. Muszę trochę odpocząć od kp bo od października jazda z tematem od nowaSama tu jak buc siedzę po nocy, brawo ja i monologi strzelam, a zawsze mi mówili nie pisze się posta pod postem
makota89
Ja tu nie umiem bez pisania posta pod postem. Nie wiedzę na aplikacji możliwości cytowania kilku narazSama tu jak buc siedzę po nocy, brawo ja [emoji23][emoji23][emoji16] i monologi strzelam, a zawsze mi mówili nie pisze się posta pod postem [emoji16]
Na poprzednim forum ciazowym z tego korzystałam, a teraz nie widzę
Słabo spałam, bo się niecierpliwie i martwię :/ dobrze, że już czwartek, to jakoś szybko czas zleci do weekendu moze
em_gie
OM 30.12 (prawie początek stycznia )No dobra, a możecie dać znać która z was ma om na początku stycznia i który to wypada tydzień i co już widać ciekawego?
W 6 tygodniu to już raczej zarodek jest, ale moze faktycznie ja swoją źle mam policzona
31.01 beta 27,7
14.02 pęcherzyk
21.02 zarodek 4.1
Mam długie cykle, późno była owu. A jak u Ciebie z cyklami i owulacją?
Aha i wiek ciąży z usg 6+0 na dzień 21.02
mrsmiki_94
ja mam 1.01 OM. Wypada 8 tydzień. Strzelam, ze widać zarodek z serduszkiem, ale to się dowiem w środęNo dobra, a możecie dać znać która z was ma om na początku stycznia i który to wypada tydzień i co już widać ciekawego?
W 6 tygodniu to już raczej zarodek jest, ale moze faktycznie ja swoją źle mam policzona
Tinulka
Moderator
Kochana jak ja ci współczuję, trzymaj się jakoś. Całym sercem jestem z tobą.Czytam was zagryzając sucharki i marże żeby mi apetyt na normalne jedzenie wrócił
Myśle sobie „ ależ ja bym zjadła tosta z serem i papryka”
Po czym lecę 100 razy do ubikacji na zapach papryki
Także dzisiaj makaron z masłem i solą a do tego sucharki, na przemian z owocami.
Mój małż mówi ze to musi się wykluwać dziewucha, bo z chłopakami zajadalam co się dało, non stop musiała się żuchwa ruszać
A teraz żyje miłością do muszli klozetowej
Jak ja dotrwam do porodu to ja nie wiem
Nic już ze mnie nie zostanie.
Ale takiego tosta z serkiem topionym śmietankowym tez bym wciągnęła …… w myślach, bo pewnie nagle mój nos nie mógłby znieść zapachu serka.
Ja też czasem post pod postem piszę bo czegoś zapomnę i zaraz bum koleiny postSama tu jak buc siedzę po nocy, brawo ja i monologi strzelam, a zawsze mi mówili nie pisze się posta pod postem
A najgorszego jak słownik mi coś poprawi nie przeczytam i pisze jakieś bzdury, więc czasem na moje posty trzeba wziąć poprawkę
Ja miałam OM 17.01 i dzisiaj mam 5+4, wizytę mam dopiero 14.03, czekam, bo i tak na razie nic nie byłoby widaćNo dobra, a możecie dać znać która z was ma om na początku stycznia i który to wypada tydzień i co już widać ciekawego?
Trzymam mocno kciuki! Dasz radę ja jak odstawiłam to pierwsza noc była straszna, drugiej juz było lepiej, a trzeciej to jakby juz zapomniał, że cyca pił, tylko wody się napił i spał. Byłam w szoku, bo się naczytałam, że tak ciężko, a poszło łatwiutko oby tylko się nie poddaćU nas cała noc nieprzespana, synek spał maksymalnie po 30 minut i się budził, odstawiam od piersi. Trzymajcie kciuki, bo oczywiście miałam już chwile zwątpienia, nie zdążyłam ani razu zasnąć nim on się obudził, ale dobrze nam idzie, każe sobie wodę podawać i mocno tulić, płacz był dwa razy, myślałam że będzie gorzej. Muszę trochę odpocząć od kp bo od października jazda z tematem od nowa
reklama
Cześć dziewczyny czy mogę do was dołączyć ? Mam co prawda termin na 1 listopada ale po ciąży mam tak rozjechane cykle że nie wie czy nie będzie to dziecko październikowe ostatni okres 28.01 byłam 21.02 na becie i było 12,8 wczoraj było już 58,7 ( u mnie wychodzi 4 +1 )