reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny padam
Poszłam spac 20:40 i wstać nie mogłam wstaje 4:40 do pracy
Czyje się jak bym spala godzinę może dwie totalny brak energii, z chęcią położyłaby sie znów do łóżka 🥺

Sama tu jak buc siedzę po nocy, brawo ja 😂😂😁 i monologi strzelam, a zawsze mi mówili nie pisze się posta pod postem 😁
U nas cała noc nieprzespana, synek spał maksymalnie po 30 minut i się budził, odstawiam od piersi. Trzymajcie kciuki, bo oczywiście miałam już chwile zwątpienia, nie zdążyłam ani razu zasnąć nim on się obudził, ale dobrze nam idzie, każe sobie wodę podawać i mocno tulić, płacz był dwa razy, myślałam że będzie gorzej. Muszę trochę odpocząć od kp bo od października jazda z tematem od nowa 😀

Sama tu jak buc siedzę po nocy, brawo ja [emoji23][emoji23][emoji16] i monologi strzelam, a zawsze mi mówili nie pisze się posta pod postem [emoji16]
Ja tu nie umiem bez pisania posta pod postem. Nie wiedzę na aplikacji możliwości cytowania kilku naraz

Na poprzednim forum ciazowym z tego korzystałam, a teraz nie widzę

Słabo spałam, bo się niecierpliwie i martwię :/ dobrze, że już czwartek, to jakoś szybko czas zleci do weekendu moze

No dobra, a możecie dać znać która z was ma om na początku stycznia i który to wypada tydzień i co już widać ciekawego?

W 6 tygodniu to już raczej zarodek jest, ale moze faktycznie ja swoją źle mam policzona
OM 30.12 (prawie początek stycznia 😉)
31.01 beta 27,7
14.02 pęcherzyk
21.02 zarodek 4.1
Mam długie cykle, późno była owu. A jak u Ciebie z cyklami i owulacją?
Aha i wiek ciąży z usg 6+0 na dzień 21.02

No dobra, a możecie dać znać która z was ma om na początku stycznia i który to wypada tydzień i co już widać ciekawego?

W 6 tygodniu to już raczej zarodek jest, ale moze faktycznie ja swoją źle mam policzona
ja mam 1.01 OM. Wypada 8 tydzień. Strzelam, ze widać zarodek z serduszkiem, ale to się dowiem w środę 😬

Czytam was zagryzając sucharki i marże żeby mi apetyt na normalne jedzenie wrócił 😂

Myśle sobie „ ależ ja bym zjadła tosta z serem i papryka”
Po czym lecę 100 razy do ubikacji na zapach papryki 😬😂
Także dzisiaj makaron z masłem i solą a do tego sucharki, na przemian z owocami.
👍👍👍👍😂
Mój małż mówi ze to musi się wykluwać dziewucha, bo z chłopakami zajadalam co się dało, non stop musiała się żuchwa ruszać 😂
A teraz żyje miłością do muszli klozetowej 🙀

Jak ja dotrwam do porodu to ja nie wiem 🤮😅
Nic już ze mnie nie zostanie.

Ale takiego tosta z serkiem topionym śmietankowym tez bym wciągnęła …… 🥰🥰🥰🥰 w myślach, bo pewnie nagle mój nos nie mógłby znieść zapachu serka.
Kochana jak ja ci współczuję, trzymaj się jakoś. Całym sercem jestem z tobą.
Sama tu jak buc siedzę po nocy, brawo ja 😂😂😁 i monologi strzelam, a zawsze mi mówili nie pisze się posta pod postem 😁
Ja też czasem post pod postem piszę bo czegoś zapomnę i zaraz bum koleiny post 😁

A najgorszego jak słownik mi coś poprawi nie przeczytam i pisze jakieś bzdury, więc czasem na moje posty trzeba wziąć poprawkę 😂

Ja miałam OM 17.01 i dzisiaj mam 5+4, wizytę mam dopiero 14.03, czekam, bo i tak na razie nic nie byłoby widać

U nas cała noc nieprzespana, synek spał maksymalnie po 30 minut i się budził, odstawiam od piersi. Trzymajcie kciuki, bo oczywiście miałam już chwile zwątpienia, nie zdążyłam ani razu zasnąć nim on się obudził, ale dobrze nam idzie, każe sobie wodę podawać i mocno tulić, płacz był dwa razy, myślałam że będzie gorzej. Muszę trochę odpocząć od kp bo od października jazda z tematem od nowa 😀
Trzymam mocno kciuki! Dasz radę❤️ ja jak odstawiłam to pierwsza noc była straszna, drugiej juz było lepiej, a trzeciej to jakby juz zapomniał, że cyca pił, tylko wody się napił i spał. Byłam w szoku, bo się naczytałam, że tak ciężko, a poszło łatwiutko 😁 oby tylko się nie poddać

reklama
Cześć dziewczyny czy mogę do was dołączyć ? Mam co prawda termin na 1 listopada ale po ciąży mam tak rozjechane cykle że nie wie czy nie będzie to dziecko październikowe 😅 ostatni okres 28.01 byłam 21.02 na becie i było 12,8 wczoraj było już 58,7 ( u mnie wychodzi 4 +1 )

Do góry