reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

OM 30.12 (prawie początek stycznia [emoji6])
31.01 beta 27,7
14.02 pęcherzyk
21.02 zarodek 4.1
Mam długie cykle, późno była owu. A jak u Ciebie z cyklami i owulacją?
Aha i wiek ciąży z usg 6+0 na dzień 21.02
Owulacji sobie nie sprawdzałam. Wg kalendarza wypadała 01.02 ale to tak plus minus. Cykle mam co 28 dni. Coś się musiało przesunąć. No nic. Czekam [emoji3166]

reklama
Owulacji sobie nie sprawdzałam. Wg kalendarza wypadała 01.02 ale to tak plus minus. Cykle mam co 28 dni. Coś się musiało przesunąć. No nic. Czekam [emoji3166]
Ja miałam owulacje wg kalendarza dzień przed Tobą, 31 styczeń. Ale miesiączka 13.01 ostatnia - wychodzi mi niby dziś 6+0 ale od zapłodnienia minęło minimum dopiero 3 i pół tygodnia u mnie. Jesli sie przesuneła owulacja do przodu to jeszcze młodsza ciąża.

Ja mam długie cykle więc ostatnią miesiączkę miałam przed wigilią 😂 na pierwszej wizycie byłam 5+6 i był pęcherzyk i zarodek a dziś mam 7+6 i jestem ciekawa dzisiaj co tam zobaczę. Narazie od rana kolejny dzień 🤮

6tc
Ani mi nie mów na samą myśl o tym stesie związanym z dietą pomiarami już mi słabo
jak tam sie czujesz po napoju ciężarnych? Ja siedze czekam teraz do 2 pomiaru ... ale cos czuje ze bedą szalowe wyniki. Zmierzylam sobie swoim glukometrem... 106😮
Od 3.30 nie spalam. Obudziły mnie mdlosci.. masakra jak mi niedobrze bylo. Chyba ulzyloby mi jakby w koncu zwymiotowala ale nie...

Takze najgorsza noc przed waznym badaniem... grunt to miec to szczęście 🤣🤦‍♀️

Ja mam długie cykle więc ostatnią miesiączkę miałam przed wigilią 😂 na pierwszej wizycie byłam 5+6 i był pęcherzyk i zarodek a dziś mam 7+6 i jestem ciekawa dzisiaj co tam zobaczę. Narazie od rana kolejny dzień 🤮
Czekamy z niecierpliwością na wieści po wizycie😃 już niedługo te mdlosci przejdą i będzie tylo lepiej☺

o to podobnie jak u mnie. Jutro mam wizyte 7+5 .... a OM a raczej krwawienie z odstawienia anty 27.12. Dawaj znac czego sie spodziewać jutro na usg❤

Każda ciąża jest inna. Z tego co piszesz, wydaje mi się, że jest wcześnie i masz jeszcze czas 😊 najważniejsze to się nie stresować. Ja od 14 lutego, gdzie był sam pęcherzyk 7 mm do 21 lutego przestudiowałam wszystkie zdjęcia usg w internecie plus moje analizowałam pod każdym kątem a 21 lutego było ciałko żółte, pęcherzyk i ❤️.
Dużo spokoju i aby szybko minął czas do następnej wizyty! 😊

Do dziewczyn korzystających z PZU zdrowie. Zastanawiam się czy to wykupić i jaki zakres. Korzystacie z wybranych przez Was lekarzy i laboratoriów, przedstawiacie im paragony, karty wizyty i oni zwracają 20%?

reklama
Do góry