reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

OM 30.12 (prawie początek stycznia [emoji6])
31.01 beta 27,7
14.02 pęcherzyk
21.02 zarodek 4.1
Mam długie cykle, późno była owu. A jak u Ciebie z cyklami i owulacją?
Aha i wiek ciąży z usg 6+0 na dzień 21.02
Owulacji sobie nie sprawdzałam. Wg kalendarza wypadała 01.02 ale to tak plus minus. Cykle mam co 28 dni. Coś się musiało przesunąć. No nic. Czekam [emoji3166]

reklama
Owulacji sobie nie sprawdzałam. Wg kalendarza wypadała 01.02 ale to tak plus minus. Cykle mam co 28 dni. Coś się musiało przesunąć. No nic. Czekam [emoji3166]
Ja miałam owulacje wg kalendarza dzień przed Tobą, 31 styczeń. Ale miesiączka 13.01 ostatnia - wychodzi mi niby dziś 6+0 ale od zapłodnienia minęło minimum dopiero 3 i pół tygodnia u mnie. Jesli sie przesuneła owulacja do przodu to jeszcze młodsza ciąża.

Ja mam długie cykle więc ostatnią miesiączkę miałam przed wigilią 😂 na pierwszej wizycie byłam 5+6 i był pęcherzyk i zarodek a dziś mam 7+6 i jestem ciekawa dzisiaj co tam zobaczę. Narazie od rana kolejny dzień 🤮

6tc
Ani mi nie mów na samą myśl o tym stesie związanym z dietą pomiarami już mi słabo
jak tam sie czujesz po napoju ciężarnych? Ja siedze czekam teraz do 2 pomiaru ... ale cos czuje ze bedą szalowe wyniki. Zmierzylam sobie swoim glukometrem... 106😮
Od 3.30 nie spalam. Obudziły mnie mdlosci.. masakra jak mi niedobrze bylo. Chyba ulzyloby mi jakby w koncu zwymiotowala ale nie...

Takze najgorsza noc przed waznym badaniem... grunt to miec to szczęście 🤣🤦‍♀️

Ja mam długie cykle więc ostatnią miesiączkę miałam przed wigilią 😂 na pierwszej wizycie byłam 5+6 i był pęcherzyk i zarodek a dziś mam 7+6 i jestem ciekawa dzisiaj co tam zobaczę. Narazie od rana kolejny dzień 🤮
Czekamy z niecierpliwością na wieści po wizycie😃 już niedługo te mdlosci przejdą i będzie tylo lepiej☺

o to podobnie jak u mnie. Jutro mam wizyte 7+5 .... a OM a raczej krwawienie z odstawienia anty 27.12. Dawaj znac czego sie spodziewać jutro na usg❤

Każda ciąża jest inna. Z tego co piszesz, wydaje mi się, że jest wcześnie i masz jeszcze czas 😊 najważniejsze to się nie stresować. Ja od 14 lutego, gdzie był sam pęcherzyk 7 mm do 21 lutego przestudiowałam wszystkie zdjęcia usg w internecie plus moje analizowałam pod każdym kątem a 21 lutego było ciałko żółte, pęcherzyk i ❤️.
Dużo spokoju i aby szybko minął czas do następnej wizyty! 😊

Do dziewczyn korzystających z PZU zdrowie. Zastanawiam się czy to wykupić i jaki zakres. Korzystacie z wybranych przez Was lekarzy i laboratoriów, przedstawiacie im paragony, karty wizyty i oni zwracają 20%?

reklama
Do góry