reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Hej dziewczyny, dostalam wyniki na toksoplazmoze
Igm - 0,48
Igg - 421
Czy powinnam się martwić? Co to oznacza?
Edit: po sprawdzeniu w internecie to pożądany wynik ale jeśli któraś z Was sądzi inaczej proszę dajcie znać :D

Ostatnia edycja:
reklama
Muszę się zebrać któregoś pięknego poranka na glukozę na czczo. Oj będzie słodko. Ciekawe ile wybija mi cukru. U mnie ciąża =cukrzyca ciążowa z insulina. Muszę temat prędko ogarnąć. Do pierwszej wizyty na pewno.
Ja jestem po pierwszej glukozie. Wyniki miałam zawsze idealne. Teraz glukoza na granicy i nie wiem czy to dlatego ze pozwoliłam sobie w niedzielę (badania we wtorek rano) na wielki kawał ciasta czy coś się dzieje niedobrego

Dziewczyny o tej porze takie tematy!!! Umrę jak zaraz czegoś nie zjem ;-)
Ja jak zaczęłam wczoraj czytać Wasze kulinarne pomysły to opuściłam forum bo tak zgłodniałam a wcześniej ledwie kolacje wcisnęłam bo głodna nie bylam. :D
Później opowiadałam mężowi przed spaniem na co mam ochotę ale ostatecznie dla zdrowia na noc nie zjadłam :D
Ja mam faze na surówki szczególnie takie wyraziste jak np z pora wczoraj zjadłam cały kubełek :p

Dzień dobry :)
Ja cała noc znowu przespałam kręcąc się z boku na bok, pociąć się i śniąc koszmary 😓
Zaraz będę dzwonić do położnej, niech mnie badają bo mnie tu wszystko jak na okres boli, a piersi za to w ogóle nawet wrażliwe nie są 🙀

Z bolem piersi to żaden wyznacznik moim zdaniem - w poprzednich ciążach tego nie miałam w ogóle, w tej bolały mnie tylko jeden dzień :) więc nie ma co się tym przejmować

reklama
Dzień dobry :)
Ja cała noc znowu przespałam kręcąc się z boku na bok, pociąć się i śniąc koszmary 😓
Zaraz będę dzwonić do położnej, niech mnie badają bo mnie tu wszystko jak na okres boli, a piersi za to w ogóle nawet wrażliwe nie są 🙀
Ja też miałam w nocy koszmary ale trzeba pooddychać głęboko i tłumaczyć sobie, że wszystko będzie ok :*

Do góry