Kasiek88
Fanka BB :)
Racja przy córce szukałam tylko mini pączków serowychu mnie w dwóch ciążach się sprawdziło i w trzeciej mam tak samo więc chyba chlopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Racja przy córce szukałam tylko mini pączków serowychu mnie w dwóch ciążach się sprawdziło i w trzeciej mam tak samo więc chyba chlopak
Ale smakowitości nie dziwie Ci sie ze zjadlas wszystko od razu te smaki sa najgorsze, bo mozna zwariować póki sie nie zie czegoś, na co sie ma smakaJa słodycze moglabym jeść kilogramami ( nie przypominam sobie żebym tak w ciąży z synkiem miała) mąż na walentynki kupił mi m.in taki box, zjadłam sama prawie cały nie staje na wadze, bo w żadne spodnie już się nie dopinam, brzuch mi tak urósł, jak w pierwszej ciąży w 5 miesiącu, najgorsze , że nie umiem się powstrzymać od jedzenia a muszę jakoś przystopować, bo co będzie dalej, poza tym że cierpię na totalną bezsenność to objawow innych brak
Jak mozna sprawdzić ten chiński kalendarz? Sprawdzilabym sobie też.Sprawdziłam ten chiński kalendarz. Wychodzi chłopak ciekawe czy się sprawdzi.
Patrząc na tą ciążę a poprzednie (dziewczyny) jest całkiem inna... wtedy ogórki słoikami jadłam, teraz mi nie dobrze jak na nie patrze. Od słodyczy mnie odpycha... a normalnie kilka paczek żelek i mogę przeżyć cały dzień. Nie mdli mnie ale mam cały dzień uczucie odrzucenie od jedzenie. :/ wszystko jest takie inne ^^ trochę chyba sobie wmawiam, że tym razem będzie chłopak
U mnie wszelkie ciążowe przesądy wskazywały na chłopca a mam cudowną prawie już 6 latkęJa dzisiaj w netto śledzik w śmietanie, gdzie normalnie raczej unikam . No ale dzisiaj mówił do mnie głośno i wyraźnie że mam wrzucić go do koszyka czyli że na chłopca ?
Moja mnie zawiodła to dwa razy. Z córka był pewna że to chłopak imię wybrane i nikt mi nie mógł przetłumaczyć że może być inaczej, wyobraźnię sobie że na połówkowym kłóciłam się z lekarzem że na pewno się pomylił i ja wiem lepiejJak mozna sprawdzić ten chiński kalendarz? Sprawdzilabym sobie też.
Jesli czujesz ze będzie chłopak to mozliwe ze będzie, mamy mają dobrą intuicję
Kochana ja około 4 budzę się wyspana i już nie ma szans na zaśnięcie. A potem o 18 zasypiam na siedząco.Ale smakowitości nie dziwie Ci sie ze zjadlas wszystko od razu te smaki sa najgorsze, bo mozna zwariować póki sie nie zie czegoś, na co sie ma smaka
Tez tak macie ze w nocy sie wybudzacie bez powodu?? Czy to tylko ja mam takie odchyły. Nie potrafie spać jednym ciagiem. Teraz jest 4 nad ranem a ja obudzilam się i nie chce mi sie spać. Więc przegladam zdjęcia Waszych slodyczy i czytam o jedzeniu na ktore macie smaki zrobilam sie głodna...