reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Hej dziewczyny, dostalam wyniki na toksoplazmoze
Igm - 0,48
Igg - 421
Czy powinnam się martwić? Co to oznacza?
Edit: po sprawdzeniu w internecie to pożądany wynik ale jeśli któraś z Was sądzi inaczej proszę dajcie znać :D

Ostatnia edycja:
reklama
Muszę się zebrać któregoś pięknego poranka na glukozę na czczo. Oj będzie słodko. Ciekawe ile wybija mi cukru. U mnie ciąża =cukrzyca ciążowa z insulina. Muszę temat prędko ogarnąć. Do pierwszej wizyty na pewno.
Ja jestem po pierwszej glukozie. Wyniki miałam zawsze idealne. Teraz glukoza na granicy i nie wiem czy to dlatego ze pozwoliłam sobie w niedzielę (badania we wtorek rano) na wielki kawał ciasta czy coś się dzieje niedobrego

Dziewczyny o tej porze takie tematy!!! Umrę jak zaraz czegoś nie zjem ;-)
Ja jak zaczęłam wczoraj czytać Wasze kulinarne pomysły to opuściłam forum bo tak zgłodniałam a wcześniej ledwie kolacje wcisnęłam bo głodna nie bylam. :D
Później opowiadałam mężowi przed spaniem na co mam ochotę ale ostatecznie dla zdrowia na noc nie zjadłam :D
Ja mam faze na surówki szczególnie takie wyraziste jak np z pora wczoraj zjadłam cały kubełek :p

Dzień dobry :)
Ja cała noc znowu przespałam kręcąc się z boku na bok, pociąć się i śniąc koszmary 😓
Zaraz będę dzwonić do położnej, niech mnie badają bo mnie tu wszystko jak na okres boli, a piersi za to w ogóle nawet wrażliwe nie są 🙀

Z bolem piersi to żaden wyznacznik moim zdaniem - w poprzednich ciążach tego nie miałam w ogóle, w tej bolały mnie tylko jeden dzień :) więc nie ma co się tym przejmować

reklama
Dzień dobry :)
Ja cała noc znowu przespałam kręcąc się z boku na bok, pociąć się i śniąc koszmary 😓
Zaraz będę dzwonić do położnej, niech mnie badają bo mnie tu wszystko jak na okres boli, a piersi za to w ogóle nawet wrażliwe nie są 🙀
Ja też miałam w nocy koszmary ale trzeba pooddychać głęboko i tłumaczyć sobie, że wszystko będzie ok :*

Do góry