reklama
aaaaa i do tego jajko sadzone …. I mizeria …. chyba jestem głodnaja bym chciała takie ze skwarkami.. wieki nie jadłam
Kasiek88
Fanka BB :)
Muszę się zebrać któregoś pięknego poranka na glukozę na czczo. Oj będzie słodko. Ciekawe ile wybija mi cukru. U mnie ciąża =cukrzyca ciążowa z insulina. Muszę temat prędko ogarnąć. Do pierwszej wizyty na pewno.A mi się najbardziej marzy zwykła bułka kajzerka z masłem, ale mi po pieczywie pszennym cukier tak skacze i długo nie mogę go zbić, więc taka bułeczka pozostaje tylko w strefie marzeń
Kasiek88
Ja dzisiaj w netto śledzik w śmietanie, gdzie normalnie raczej unikam . No ale dzisiaj mówił do mnie głośno i wyraźnie że mam wrzucić go do koszyka czyli że na chłopca ?U mnie kwaśne i słone rzeczy i dwóch chłopców mam i teraz tak samo
A tak mi się chce śledzia a jak na złość nie mogę go znaleźć w sklepie masakra...
oluska88
Hejka.
Jestem 2h po zrobieniu testu.
Mocno pozytywne.
Data porodu wg OM na 21-24/10
Ja w tym roku skończę 32 lata,
W domu dwójka chłopaków : 10latek z października 2011 (cesarka)i 3 latek z grudnia 2018(cesarka)
Jutro dzwonię się umawiać z położna
( mieszkamy w UK )
Pozdrawiam(y)
To mamy podobną sytuację tez mam dwóch chłopaków (moi 10 i 5 lat) i tez 2 cesarki. Boję się trochę trzeciej, bo mowia ze kazda kolejna to wieksze ryzyko powikłań...
Sajfik
Gratulacje !! Mamy podobne wstępne daty porodu i też mam 32 lata! Dużo zdrówka dla Was!Hejka.
Jestem 2h po zrobieniu testu.
Mocno pozytywne.
Data porodu wg OM na 21-24/10
Ja w tym roku skończę 32 lata,
W domu dwójka chłopaków : 10latek z października 2011 (cesarka)i 3 latek z grudnia 2018(cesarka)
Jutro dzwonię się umawiać z położna
( mieszkamy w UK )
Pozdrawiam(y)
u mnie w dwóch ciążach się sprawdziło i w trzeciej mam tak samo więc chyba chlopakJa dzisiaj w netto śledzik w śmietanie, gdzie normalnie raczej unikam . No ale dzisiaj mówił do mnie głośno i wyraźnie że mam wrzucić go do koszyka czyli że na chłopca ?
a bo mówią, ale z drugiej strony ja się na poród naturalny nie pisze, próbowałam ostatnio i po 24h bólów takich ze myślałam ze umrę łaskawie zrobiono mi cesarkę.To mamy podobną sytuację tez mam dwóch chłopaków (moi 10 i 5 lat) i tez 2 cesarki. Boję się trochę trzeciej, bo mowia ze kazda kolejna to wieksze ryzyko powikłań...
dzięki, dzięki, przyda się i wzajemnieGratulacje !! Mamy podobne wstępne daty porodu i też mam 32 lata! Dużo zdrówka dla Was!
reklama
ja się poddałam i opędzlowalam kanapkę z krakowska i serem i keczupem. I ten keczup jakoś tak mnie mocno w język szczypał….. a świeży jest, wczoraj kupiony, dzisiaj otwarty…. DziwneDziewczyny o tej porze takie tematy!!! Umrę jak zaraz czegoś nie zjem ;-)