reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

@Sajfik oj wiem o czym mówisz z tym stresowaniem, także zrób jak czujesz☺️

miałam w weekend krem z brokułow, uwielbiam tez😄😄 ale dziś znów bym zjadla😅😅

Ja rano muszę coś zjeść, bo jak nie zjem to od razu mnie mdli i jest mi niedobrze.. Ogólnie to mi się ciągle chce jeśc... Przez co obawiam się o moją wagę na koniec 🙈🥴
w którym jestes tyg? Ja właśnie mam na odwrót, ciagle mam wrażenie przepełnienia. Zjem troche i czuje ze juz jestem najedzona ;/ Ale pewnie to sie mi jeszcze zmieni bo jestem dopiero 4+6

reklama
w którym jestes tyg? Ja właśnie mam na odwrót, ciagle mam wrażenie przepełnienia. Zjem troche i czuje ze juz jestem najedzona ;/ Ale pewnie to sie mi jeszcze zmieni bo jestem dopiero 4+6
7+0, ja jem często, bo mi się chce, ale jak coś mi nie podejdzie to zjem trochę i nie mija godzina i znów jem tylko coś inneho🥴🙈 myślę, że jeszcze przyjdzie czas że zaczniesz więcej jeść 🙂dzidzia na pewno zabiera tyle ile jest jej potrzeba, a dalej będzie tylko lepiej 🙂

@ewelen398 głowa Ci pęknie z hałasu 🤣🤣 dziękuję 😘właśnie zrobiliśmy jak drugi synek się urodził i tak jak mówisz trzeba będzie zrobić nowe z kolejna dłonią 😍😍

Ja łososia wędzonego na gorąco wczoraj jadłam mój ginekolog mówi ze można raz na jakiś czas. Upiekłam go jeszcze w piekarniku bo coś mam uprzedzenie ale miałam ochotę olbrzymia.. a z tym jajkiem sadzonym to mnie zaskoczylyscie. Wiem ze ono jest smażone i temperatura wysoka ale ono nie jest surowe? 🤔

Ja dziś zjadłam krem dyniowy koleżanki i tak mi nie poszedł, że 🤢. A najlepsze że myślałam, że tam zaraz puszczę przy innych w pracy, a nikt nic nir wie o moim stanie.😂 tak się mordowałam żeby zjeść a potem 3 h mi się odbijało. 🤨

Nie wiem czy to osobiste, ale każda z Was jest zaszczepiona? Bo ja mam 2 dawki, 3 dopiero w kwietniu, ale nie wiem co zrobić jeszcze. Muszę z lekarzem pogadać.

reklama
Nie wiem czy to osobiste, ale każda z Was jest zaszczepiona? Bo ja mam 2 dawki, 3 dopiero w kwietniu, ale nie wiem co zrobić jeszcze. Muszę z lekarzem pogadać.
Ja nie jestem zaszczepiona. Przeszłam covida. Badałam przeciwciała 2 tygodnie temu- mam dalej. Ostatnio jak bylam na wizycie lekarz mi mówił że szczepienie dopiero po 12 tygodniu. Jednakże on ze swego doświadczenia nie do końca rekomenduje szczepienie w ciąży. Wiem ze w tej kwestii lekarze mają różne zdanie.

Do góry