Też szczepilam się w piątek i do dziś czuje delikatny ból w miejscu podania. Pierwsze trzy dni nie mogłam się dotknąć w miejsce podaniaDziewczyny, które szczepiły się na krztusiec, czy Was też tak długo pobolewał ręka? Szczepiłam się w piątek i w zasadzie nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych, ale jeszcze dziś, jak podniosę albo położę się na tej ręce, to tak mnie pobolewa, jakbym miała siniaka, a po wykluciu nawet nie mam śladu
reklama
Współczuję, mi się dziś bosko spało. Jak zasnęłam koło 22 tak obudziłam się o 5.30 na siku. Już dalej spać nie mogę, ale i tak wypasChyba przetarłam już prześcieradło od tego kręcenia się ,nie mogłam pozycji dobrać ani przed snem ani już w nocy co chwilę się budziłam
Zazdroszczę, mnie kolana ciągnęły jakby miała się pogoda zmienić przed zaśnięciem pewnie od tego siedzenia w szkole.Współczuję, mi się dziś bosko spało. Jak zasnęłam koło 22 tak obudziłam się o 5.30 na siku. Już dalej spać nie mogę, ale i tak wypas
crainte
Fanka BB :)
I to bez spania na kanapie brawoWspółczuję, mi się dziś bosko spało. Jak zasnęłam koło 22 tak obudziłam się o 5.30 na siku. Już dalej spać nie mogę, ale i tak wypas
O tej 5.30 jeszcze poszłam na kanapę, ale już bezskutecznie. To byłoby za dużo dobregoI to bez spania na kanapie brawo
Za to drożdżówka już rośnie
crainte
Ojjjj... A potem jeszcze zrób cynamonowe szwedzkie bułeczki, to będę płakać w poduszkęO tej 5.30 jeszcze poszłam na kanapę, ale już bezskutecznie. To byłoby za dużo dobrego
Za to drożdżówka już rośnie
Ha takich nigdy nie robiłamOjjjj... A potem jeszcze zrób cynamonowe szwedzkie bułeczki, to będę płakać w poduszkę
reklama
Anulka4247
Jejku muszę zrobić... ja wczoraj o 20 piekłam paluchy serowe bo mnie wzięło na słone.Ojjjj... A potem jeszcze zrób cynamonowe szwedzkie bułeczki, to będę płakać w poduszkę