reklama
Madziszy
Fanka BB :)
Jestem sierpniowa mamą urodziłam 14.08 2022 i z skąd ja to znamja za to się nie mogę doczekać aż syn pójdzie do przedszkola po pierwszej złapanej chorobie pewnie zmienię zdanie
A psychika w ciąży jest pokręcona, ja już po drugiej wizycie wychodzę z delikatnym "niedosytem" w głowie, że nie ma rozwarcia czy jakiegoś innego powodu do zwolnienia tempa czy położenia się do szpitala. A przecież wiadomo, że jakby się coś faktycznie działo to dopiero bym się martwiła. Po prostu dopada mnie zmęczenie tą ciążą.
U mnie był 4 poród przy 2 i 3 na 3 tygodnie przed miała szyjkę 1,5/1,5/0 a w tej do samego 3/0/0 nawet jak byłam na wizycie 3 dni przed porodem lekarz mówił że nic nie zwiastuje porodu i jeśli nie urodzę do 15 08 taki miałam termin to 16 mam zgłosić się do szpitala i już miała panikę że pewnie poród będzie wywoływane jak pierwszy
Że już bym wolała żeby cesarka była bla bla bla ... czego to nie wymyślałam a jaka zawiedziona wychodziłam z gabinetu przy ostatnich 3 wizytach jak słyszałam: - szyjka długa zamknięta no nic tu nie widać żebyś zaczeła niebawem rodzić ...no dobrze widzimy się za tydzień i rak przez ostatnie 3 tygodnie
A czas wlókł się nie miłosiernie jak by utknęła w smole i życie od wizyty do wizyty... chociaż wakacje rmto zabierałam na wycieczki naj młodszego 5 latka bo dwoje pierwszych to już stare konie 17 i 15 lat to co będą z mamą na wycieczki chodzić
A teraz po 4 tygodnich id narodzin brakuje mi tego słodkiego arbuza z przodu
Pozdrowionka dla przyszłych mam i cierpliwość życzę przed metą
aspekt
U mnie już 38tc. A u Ciebie? Udało się wybrać wózek? Będziesz rodzic we Wro?Czy ta grupa jeszcze działa
U mnie 34.2 , wstępnie CC na początku października, ale jeszcze jedna wizyta przede mną i pewnie wtedy dokładniej się dowiem. Zdecydowaliśmy się na wózek Muuvo.U mnie już 38tc. A u Ciebie? Udało się wybrać wózek? Będziesz rodzic we Wro?
Nie wiesz może czemu tutaj na gr taka cisza ? Ja rzadko się tu udzielałam, ale bardzo mi pomagało czytanie, że inne dziewczyny przechodzą dokładnie to samo, co ja na kolejnych etapach
ewitka32
Cześć dziewczyny.
Proszę podpowiedzcie mi, bo nie mogę spać nie wiem co mam robić. Przez cała ciąże miałam idealne wyniki, wczoraj odebrałam wyniki z krwi. Wszystkie idealne poza wzrostem niedojrzałych granulocytów i tego czego boje się najbardziej bo naczytałam się w internecie jakichś strasznych rzeczy NRBC%, nigdy tego noe miałam, a teraz mi to wzrosło strasznie się boje, bo internet nie pisze nic dobrego myślicie żeby powtórzyć wynik? Miesiąc temu nie miałam ani tych granulocytów, ani tego NRBC
Proszę podpowiedzcie mi, bo nie mogę spać nie wiem co mam robić. Przez cała ciąże miałam idealne wyniki, wczoraj odebrałam wyniki z krwi. Wszystkie idealne poza wzrostem niedojrzałych granulocytów i tego czego boje się najbardziej bo naczytałam się w internecie jakichś strasznych rzeczy NRBC%, nigdy tego noe miałam, a teraz mi to wzrosło strasznie się boje, bo internet nie pisze nic dobrego myślicie żeby powtórzyć wynik? Miesiąc temu nie miałam ani tych granulocytów, ani tego NRBC
aspekt
Niedojrzałe granulocyty to ja mam podwyższone od kwietnia i na wynikach w diagnostyce jest napisane, że norma na wyniku nie dotyczy kobiet w ciąży. NRBC akurat nie mam, ale na szybko wrzuciłam w google "NRBC w ciąży" i wyskoczyło mi, że są fizjologiczne. Także myślę, że to nie jest powód do paniki.Cześć dziewczyny.
ewitka32
Tak, ale jak zaczęłam się zagłębiać, to Boże mój jedyny Kazdy rodzaj taka już miałam przez noc. Na szczęście mam dziś ktg wiec ginekolog zobaczy te wyniki w miarę szybko, pewnie będzie kazał powtórzyć. Dzięki za odzewNiedojrzałe granulocyty to ja mam podwyższone od kwietnia i na wynikach w diagnostyce jest napisane, że norma na wyniku nie dotyczy kobiet w ciąży. NRBC akurat nie mam, ale na szybko wrzuciłam w google "NRBC w ciąży" i wyskoczyło mi, że są fizjologiczne. Także myślę, że to nie jest powód do paniki.
aspekt
No ale ciąża to trochę jak nowotwór więc wszystko się zgadzaTak, ale jak zaczęłam się zagłębiać, to Boże mój jedyny Kazdy rodzaj taka już miałam przez noc. Na szczęście mam dziś ktg wiec ginekolog zobaczy te wyniki w miarę szybko, pewnie będzie kazał powtórzyć. Dzięki za odzew
reklama