reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

@JM* Podziwiam, że w ogóle poszłaś na zebranie, my mieliśmy u 2 dzieci w tym samym czasie i na jedno poszedł mąż, a na drugie powiedziałam nauczycielce, że nikt nie przyjdzie. Odleciałabym tam.
Mąż w pracy ale i tak zawsze ja chodzę, u mojej w klasie nudy nie ma więc zawsze aktywne te wywiadówki ale wysiedzieć mi było ciężko strasznie 😔
Moja już tez nos zapchany ja już też, teraz jakieś rozwolnienie dostała ,już mam czerwona lampkę nad głową

reklama
Dziewczyny, które szczepiły się na krztusiec, czy Was też tak długo pobolewał ręka? Szczepiłam się w piątek i w zasadzie nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych, ale jeszcze dziś, jak podniosę albo położę się na tej ręce, to tak mnie pobolewa, jakbym miała siniaka, a po wykluciu nawet nie mam śladu 🤔

Dziewczyny, które szczepiły się na krztusiec, czy Was też tak długo pobolewał ręka? Szczepiłam się w piątek i w zasadzie nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych, ale jeszcze dziś, jak podniosę albo położę się na tej ręce, to tak mnie pobolewa, jakbym miała siniaka, a po wykluciu nawet nie mam śladu 🤔
Mnie akurat nic nie bolało, żeby nie to że patrzyłam pielegniarce na ręce to bym nie uwierzyła, że coś dostałam 😂

Mąż w pracy ale i tak zawsze ja chodzę, u mojej w klasie nudy nie ma więc zawsze aktywne te wywiadówki ale wysiedzieć mi było ciężko strasznie 😔
Moja już tez nos zapchany ja już też, teraz jakieś rozwolnienie dostała ,już mam czerwona lampkę nad głową
Mój bratanek 2.5 roczny właśnie przechodzi covid z objawami żołądkowo-jelitowymi i lekko podwyższona temperatura

Ja tak mam generalnie po zastrzykach domięśniowych. Nie zawsze, ale często. Po krztuścu mięsien czułam (nie bolało, ale czułam to miejsce) dobre dwa dni. Jestem już dwa tygodnie po szczepieniu, a jak dziś na kanapie zasnęłam na szczepionym ramieniu, to po przebudzeniu znowu czułam tak jakby zakwas w tym miejscu.

reklama
Do góry