reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja też nic z Rossmanna nie mam, w poprzedniej ciąży też mi nic nie wysłali, chyba nawet pytałam o to wtedy to mi mówiła kasjerka, że muszę sprawdzić na mailu. Może jakieś zgody mam nie zaznaczone 🤔

Gdzieś czytalam że te darmowe pampersy są dostępne po 34 tygodniu ale na 100% nie wiem.
Ja dostałam maila w poniedziałek czyli przed skończonym 34tyg o pampersach.Sasiadka w szpitalu mówiła że już 3oliwki miała do odebrania a miała tyg młodszą ciąża ja miałam dwie no i teraz pampersy.

Cały czas się zastanawiam nad aspiratorem do nosa między tym katarkiem a Frida. Miałam ten drugi to się robiłam czasem fioletowa od zasysania ale to zawsze szybciej niż cały rytuał do katarka. Pewnie przyjdzie kupić oba 🤔

reklama
Cały czas się zastanawiam nad aspiratorem do nosa między tym katarkiem a Frida. Miałam ten drugi to się robiłam czasem fioletowa od zasysania ale to zawsze szybciej niż cały rytuał do katarka. Pewnie przyjdzie kupić oba 🤔
Ja kupiłam Nosko i gruszkę zwykłą z babyono. Zobaczymy jak się sprawdzą.

Do góry