olala25
Fanka BB :)
u mnie to samo, zaparcia i skurcze jelit, ja to niestety wiążę z tardyferonem bo jako że mam hemoglobinę 11,7, czyli nienajgorzej i "zakaz" od fizjoterapeutki na branie żelaza to biorę raczej co 2 dzień i w tych dniach po żelazie jest gorzej. W pozostałe łykam Floradix. A jak wzięłam wczoraj drugi dzień z rzędu i jeszcze grill do tego to kiepsko było... Ale i bez żelaza już może być gorzej, bo te wszystkie narządy pouciskane.Mnie dzisiaj jakoś wyjątkowo niewygodnie, mała bardzo się rozpycha, dzisiaj pierwszy raz strasznie kopnęła mnie pod żebro aż podskoczyłam... kłuje mnie brzuch w różnych miejscach, gniecie, ciasno, wzdęcia, teraz zjadłam obiad to żołądek się odezwał... wróciły zaparcia, na zmianę ze skurczami jelit jak na biegunkę.... a było tak pięknie
też tak macie? to już ten etap? czy nie powinno tak być i to ten okropny tardyferon na przykład...?
Nieźle spacerujecie dziewczyny ja niestety nie mogę, ale i bez tego większość dnia w ruchu. Dzisiaj musieliśmy pojechać na zakupy, lekko nie było