aspekt
Fanka BB :)
Specjaliści od siedmiu boleści...Główka w dół cały czas ale ta waga dziecka to jestem już w niewiedzy wkoncu ile wazy czy napewno się rozwija skoro są takie różnice między USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Specjaliści od siedmiu boleści...Główka w dół cały czas ale ta waga dziecka to jestem już w niewiedzy wkoncu ile wazy czy napewno się rozwija skoro są takie różnice między USG
o masakra, clexane zamiast sterydu, no drobna różnicaHej, nawet ochoty nie miałam pisać dosłownie patologia na patologi.Jestem wszystkim WKU... W czwartek na USG prywatnie mialam.szyjke 2.9 waga dziecka 2350, w pon.na przyjęciu przez młodą miałam szyjkę 2.1 waga dziecka 2650.Dzis miałam wyjść do domu miałam.badanie na fotelu ,potem miałam USG gdzie wyszło że waga dziecka 2150 szyjka 1.7 z ujściem w kształcie litery u ale kanałem zamkniętym o co kur..chodzi mówi mi że łożysko już wyżej że tak gdzie to się już u zrobiło to już nie powinnam krwawić ale.mam.sie nie schylać itd i te sre ,przyszłam do sali się przebrałam na wypis godzinę bo mówiłam że muszę odebrać bo nie będę jeździć tyle km spakowała. Się i przychodzi lekarz inny mówi że muszę zostać a ja czemu a on bo procedury ,potem wpada inna lekarka mówi że muszę zostać bo procedury no i ktg pani zrobimy ja mówię ktg to ja miałam tylko na przyjęciu no i na konie wpada pielegniark i mówię pani słyszała że musi zostać a ja już, mówię a nie widać po mnie że już wiem.Wenflon wyjęty od nowa musieli mi wbijać bo przecież jeszcze przyszła 4 zastępowa ordynator że ona nie wiedziała ,e są takie procedury i no tak wyszło ... Ja pierdole tak się wkurwilam nie dość że każde USG ma inną wagę dziecka inna szyjkę nie było żadnego kształtu u do dziś o co k..chodzi ...w między czasie dostałam.pierwszy steryd w pon .dwa zastrzyki ledwo mi krew pobrali i odrazu w dupę się wbili na raz noga mi zdretwiala. Na drugi dzień inna zmiana mówi do mnie pani siada zastrzyk podam a ja mówię ale to w pośladek a ona nie to pod skórny ale ja mówię jak a ona jakąś clexane czy coś miała w ręku się zajebala moje nazwisko imię inne i by mi podała gdybym się nie zdziwiła i tak mi ***** podała że dupę moja na łóżku do CC laska oglądała taki kocioł.Jestem ***** przerażona tym wszystkim 3referncyjnosc bardzo dziękuję ....
A byłaś w uck czy na zaspie?Hej, nawet ochoty nie miałam pisać dosłownie patologia na patologi.Jestem wszystkim WKU... W czwartek na USG prywatnie mialam.szyjke 2.9 waga dziecka 2350, w pon.na przyjęciu przez młodą miałam szyjkę 2.1 waga dziecka 2650.Dzis miałam wyjść do domu miałam.badanie na fotelu ,potem miałam USG gdzie wyszło że waga dziecka 2150 szyjka 1.7 z ujściem w kształcie litery u ale kanałem zamkniętym o co kur..chodzi mówi mi że łożysko już wyżej że tak gdzie to się już u zrobiło to już nie powinnam krwawić ale.mam.sie nie schylać itd i te sre ,przyszłam do sali się przebrałam na wypis godzinę bo mówiłam że muszę odebrać bo nie będę jeździć tyle km spakowała. Się i przychodzi lekarz inny mówi że muszę zostać a ja czemu a on bo procedury ,potem wpada inna lekarka mówi że muszę zostać bo procedury no i ktg pani zrobimy ja mówię ktg to ja miałam tylko na przyjęciu no i na konie wpada pielegniark i mówię pani słyszała że musi zostać a ja już, mówię a nie widać po mnie że już wiem.Wenflon wyjęty od nowa musieli mi wbijać bo przecież jeszcze przyszła 4 zastępowa ordynator że ona nie wiedziała ,e są takie procedury i no tak wyszło ... Ja pierdole tak się wkurwilam nie dość że każde USG ma inną wagę dziecka inna szyjkę nie było żadnego kształtu u do dziś o co k..chodzi ...w między czasie dostałam.pierwszy steryd w pon .dwa zastrzyki ledwo mi krew pobrali i odrazu w dupę się wbili na raz noga mi zdretwiala. Na drugi dzień inna zmiana mówi do mnie pani siada zastrzyk podam a ja mówię ale to w pośladek a ona nie to pod skórny ale ja mówię jak a ona jakąś clexane czy coś miała w ręku się zajebala moje nazwisko imię inne i by mi podała gdybym się nie zdziwiła i tak mi ***** podała że dupę moja na łóżku do CC laska oglądała taki kocioł.Jestem ***** przerażona tym wszystkim 3referncyjnosc bardzo dziękuję ....
Z tą wagą to pewnie błąd pomiaru, wystarczy że ktoś inny mierzy czy ręką drgnie i juz inna waga... Mój gin mówi że nie mierzy częściej jak co miesiąc bo się panie potem stresują jak wychodzi różna waga...Hej, nawet ochoty nie miałam pisać dosłownie patologia na patologi.Jestem wszystkim WKU... W czwartek na USG prywatnie mialam.szyjke 2.9 waga dziecka 2350, w pon.na przyjęciu przez młodą miałam szyjkę 2.1 waga dziecka 2650.Dzis miałam wyjść do domu miałam.badanie na fotelu ,potem miałam USG gdzie wyszło że waga dziecka 2150 szyjka 1.7 z ujściem w kształcie litery u ale kanałem zamkniętym o co kur..chodzi mówi mi że łożysko już wyżej że tak gdzie to się już u zrobiło to już nie powinnam krwawić ale.mam.sie nie schylać itd i te sre ,przyszłam do sali się przebrałam na wypis godzinę bo mówiłam że muszę odebrać bo nie będę jeździć tyle km spakowała. Się i przychodzi lekarz inny mówi że muszę zostać a ja czemu a on bo procedury ,potem wpada inna lekarka mówi że muszę zostać bo procedury no i ktg pani zrobimy ja mówię ktg to ja miałam tylko na przyjęciu no i na konie wpada pielegniark i mówię pani słyszała że musi zostać a ja już, mówię a nie widać po mnie że już wiem.Wenflon wyjęty od nowa musieli mi wbijać bo przecież jeszcze przyszła 4 zastępowa ordynator że ona nie wiedziała ,e są takie procedury i no tak wyszło ... Ja pierdole tak się wkurwilam nie dość że każde USG ma inną wagę dziecka inna szyjkę nie było żadnego kształtu u do dziś o co k..chodzi ...w między czasie dostałam.pierwszy steryd w pon .dwa zastrzyki ledwo mi krew pobrali i odrazu w dupę się wbili na raz noga mi zdretwiala. Na drugi dzień inna zmiana mówi do mnie pani siada zastrzyk podam a ja mówię ale to w pośladek a ona nie to pod skórny ale ja mówię jak a ona jakąś clexane czy coś miała w ręku się zajebala moje nazwisko imię inne i by mi podała gdybym się nie zdziwiła i tak mi ***** podała że dupę moja na łóżku do CC laska oglądała taki kocioł.Jestem ***** przerażona tym wszystkim 3referncyjnosc bardzo dziękuję ....
Elbląg jestem nadA byłaś w uck czy na zaspie?
A myślałam, że do Gdańska masz blizejElbląg jestem nad
Współczuję Ci pobytu w tym szpitalu, jak sobie pomyślę, że pewnie będę musiała tam rodzić to aż mi niedobrze trzymaj się tam jakoś, myślami jestem z TobąElbląg jestem nad
no raczej mamy ograniczone możliwości... paracetamol, zimne okłady, możesz sobie wziąć chłodny prysznic... nie wiem, chciałabym pomóc, ale mam doświadczenia w tej kwestii...
A nie dają wam w szpitalu jednorazowych takich z rozcięciem do brzucha i wiozaniem? U mnie od raz na ip mi dali i później po kąpieli jeszcze jedną świeżą na przywitanie maleństwaPrzyszła mi wymieniona koszula do porodu od tej mama ginekolog i szczerze nie polecam, jeśli ktoś ją rozważa. Musiałam wymienić bo rozmiar M rozchodził mi się na biuście. A L sięga mi teraz za połowę łydki. Mój mąż stwierdził że wygłądam jak woźna w szkole muszę ją dać do krawcowej żeby mi to skróciła przed kolano inaczej nie wyobrażam sobie jak położna będzie mi w krocze zagladać podczas porodu z taką długością. Ogólnie jeśli ktoś rozważa zakup od mama ginekolog to nie przewidują tam, że możesz być niską babką z dużymi cyckami myślę że jak się ma 170 cm wzrostu to zupelnie inaczej by się układała.
Spróbuj może sodę oczyszczona - po troszkę do woreczka i do każdej szuflady. Soda bardzo wciąga zapachymam problem z zupełnie innej działki, co o tym myślicie. kupiłam komode z ikei ta klasyczną z szufladami, stoi skręcona od niedzieli i tak z niej śmierdzi nowością, że nie idzie... umyłam woda z mydłem, zostawiłam otwarta na pierwsza noc, potem wsadziłam czarna herbatę bo podobno wyciąga zapachy, dzisiaj znów stała otwarta i nic... myślicie że mogę tam wsadzić ubranka? czy przejdą tym zapachem i małej się to może nie spodobać?