A żadnych upławów teraz nie masz ?Tak, jak zawsze i nigdy nie miałam tych atrakcji na wyniku - aż do tamtego plamienia sprzed prawie 3 tyg.
reklama
Też zagadkowy przypadek brak przyczyn a w wynikach wychodzi.mam tak od dawna... juz miałam USG wiele razy, posiewu robię często i wymazy z cewki miałam 'taka uroda'
aspekt
Fanka BB :)
Mam wręcz strasznie sucho po tym Clotrimazolu :/A żadnych upławów teraz nie masz ?
Ja już chyba wolałabym ta suchość ,teraz krwi nie ma ale różne upławy mam, już minął ponad tydzień.Chyba kupię ten lactovaginalMam wręcz strasznie sucho po tym Clotrimazolu :/
crainte
A na mnie wszystkie buty ciasneZaczynają mi stopy trochę jakby puchnac. Mam paluszki jak małe paroweczki
Za dużo pewnie chodziszZaczynają mi stopy trochę jakby puchnac. Mam paluszki jak małe paroweczki
Bo dziś troszkę byłam na nogach, zakupy, apteka, potem siedziałam na balkonie więc nogi też w dole, no i ciepło jestZa dużo pewnie chodzisz
reklama
Anulka4247
Ja miałam dziś wizytę i wszystko w porządku l. Obliczył mi centyle z poprzedniego USG, gdzie wykonujący tego nie podał w opisie i wychodzi 77 centyl. Więc chyba będzie taki raczej z większych ale nie największy