reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
No i jeszcze ma głowę największą ze wszystkiego 😮
A moja zmiana wagi do dziś wg karty ciąży to 4.2 kg plus na 33 tydż. Więc to dziecko chyba ciągnie ze mnie wszytsko co zjem hehe
Jak malutko przytyłaś. Ja na początku nic nie tyłam a teraz.... szkoda gadać. Dziś 27t4d a ja już mam na pewno ponad 8-9kg do przodu 😄 był taki moment, że w tydzień zdobyłam kilogram 😂

Jak malutko przytyłaś. Ja na początku nic nie tyłam a teraz.... szkoda gadać. Dziś 27t4d a ja już mam na pewno ponad 8-9kg do przodu 😄 był taki moment, że w tydzień zdobyłam kilogram 😂
ja mam 30 tydzień i 10 na plusie .. ale jk narazie wszystko w brzuch 🙈
Byłam dzisiaj na oklejaniu brzucha i faktycznie mniej mi chyba ten brzuch ciąży 🙈🙈🙈

Mi też zgaga dokucza jak co ciaze zresztą.
A waga w 30 tyg na + 6kg ostatyni miesiąc to + 2 kg no ale ja większość czasu leżakuje. 🤪

Ja dopiero w przyszłym tygodniu zaczynam przygodę z ubrankami, muszę przejrzeć kartony i zobaczyć co mam czego nie ma i co dokupić.

@crainte Dobrze, że siebie nie poparzylas! Ja dzisiaj kroilam dziecku arbuza i przez chwilę miałam wizję, że się pomyle i zranie brzuch :O

Leżałam na patologii z poparzona ciężarna, nie wiem z jakiego powodu była w takim stanie, ale musiała bardzo cierpieć :( mam nadzieję, że jej się ułożyło i cieszy się macierzyństwem.

Mi też zgaga dokucza jak co ciaze zresztą.
A waga w 30 tyg na + 6kg ostatyni miesiąc to + 2 kg no ale ja większość czasu leżakuje. 🤪

Ja dopiero w przyszłym tygodniu zaczynam przygodę z ubrankami, muszę przejrzeć kartony i zobaczyć co mam czego nie ma i co dokupić.
Ja od ostatniego krwawienia się bardziej oszczędzam i czuję że moje mięśnie wiotczeją 🤦

reklama
Ja teraz w miesiąc 1.1 kg według wagi u położnej. Myślałam, że w trzecim trymestrze więcej będę przybierać, ale dziecko rośnie więc jest ok.

Do góry