Mi pomaga zimne mleko i gavisconTeraz ostatnie tygodnie to już nie ma znaczenia, czy jestem po jedzeniu, czy stoję itd. Pali mnie ciągle. A przed ciążą raczej nie narzekałam.
reklama
Jak malutko przytyłaś. Ja na początku nic nie tyłam a teraz.... szkoda gadać. Dziś 27t4d a ja już mam na pewno ponad 8-9kg do przodu był taki moment, że w tydzień zdobyłam kilogramNo i jeszcze ma głowę największą ze wszystkiego
A moja zmiana wagi do dziś wg karty ciąży to 4.2 kg plus na 33 tydż. Więc to dziecko chyba ciągnie ze mnie wszytsko co zjem hehe
ja mam 30 tydzień i 10 na plusie .. ale jk narazie wszystko w brzuchJak malutko przytyłaś. Ja na początku nic nie tyłam a teraz.... szkoda gadać. Dziś 27t4d a ja już mam na pewno ponad 8-9kg do przodu był taki moment, że w tydzień zdobyłam kilogram
Byłam dzisiaj na oklejaniu brzucha i faktycznie mniej mi chyba ten brzuch ciąży
OjejKoniec prasowania. Żelazko w ciąźowej nieporadności spadło mi z deski. Uszkodziłam podłogę i zepsułam żelazko jednocześnie. Zdarza się
z plusów możesz już olać prasowanie
Allama
Fanka BB :)
Mi też zgaga dokucza jak co ciaze zresztą.
A waga w 30 tyg na + 6kg ostatyni miesiąc to + 2 kg no ale ja większość czasu leżakuje.
Ja dopiero w przyszłym tygodniu zaczynam przygodę z ubrankami, muszę przejrzeć kartony i zobaczyć co mam czego nie ma i co dokupić.
A waga w 30 tyg na + 6kg ostatyni miesiąc to + 2 kg no ale ja większość czasu leżakuje.
Ja dopiero w przyszłym tygodniu zaczynam przygodę z ubrankami, muszę przejrzeć kartony i zobaczyć co mam czego nie ma i co dokupić.
Mi też pomaga oklejanie, ale przy tych upalach odparzal mi się brzuch pod plastrem i na razie chodzę bez plastrówja mam 30 tydzień i 10 na plusie .. ale jk narazie wszystko w brzuch
Byłam dzisiaj na oklejaniu brzucha i faktycznie mniej mi chyba ten brzuch ciąży
aspekt
@crainte Dobrze, że siebie nie poparzylas! Ja dzisiaj kroilam dziecku arbuza i przez chwilę miałam wizję, że się pomyle i zranie brzuch :O
Leżałam na patologii z poparzona ciężarna, nie wiem z jakiego powodu była w takim stanie, ale musiała bardzo cierpieć mam nadzieję, że jej się ułożyło i cieszy się macierzyństwem.
Leżałam na patologii z poparzona ciężarna, nie wiem z jakiego powodu była w takim stanie, ale musiała bardzo cierpieć mam nadzieję, że jej się ułożyło i cieszy się macierzyństwem.
Ja od ostatniego krwawienia się bardziej oszczędzam i czuję że moje mięśnie wiotczejąMi też zgaga dokucza jak co ciaze zresztą.
reklama
Anulka4247
Ja teraz w miesiąc 1.1 kg według wagi u położnej. Myślałam, że w trzecim trymestrze więcej będę przybierać, ale dziecko rośnie więc jest ok.Jak malutko przytyłaś. Ja na początku nic nie tyłam a teraz.... szkoda gadać. Dziś 27t4d a ja już mam na pewno ponad 8-9kg do przodu był taki moment, że w tydzień zdobyłam kilogram