kaha216
Moderator
u mnie 41 erytrocytów przy normie do 7, ale u mnie to standard niestetyTak, wszystko OK. Mam jeszcze troszkę erytrocytów i bakterii w moczu, ale lepiej niż było, crp też niskie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie 41 erytrocytów przy normie do 7, ale u mnie to standard niestetyTak, wszystko OK. Mam jeszcze troszkę erytrocytów i bakterii w moczu, ale lepiej niż było, crp też niskie jest
a próbowałaś coś z tych naturalnych? Floradix, są też jakieś tabletki z buraka, herbata z pokrzywy. Ja biorę tardyferon co 2 dzień, bo nie bardzo mi służy, ale piję ten Floradix i herbatkę z pokrzywy, teraz nastawiłam zakwas z buraka z własnego ogródka i zamierzam pić 2 tygodnie jak się zrobi ja od 3 miesięcy mam hemoglobinę 11,6-11,7Mam wyniki, hemoglobina stoi w miejscu 11,1... ale hematokryt i erytrocyty się dużo podniosły, hematokryt nawet już w normie! no i wskaźniki, które mówią że to z niedoboru żelaza opadły i też są już w normie, więc wygląda na to, że preparat najbardziej skuteczny z tych co brałam chociaż liczyłam chociaż na 11,3... no cóż
Ciekawe, jak się to podniosło to czy i hemo się nie powinna podnieść , ale ważne że się bujnęły.Mam wyniki, hemoglobina stoi w miejscu 11,1... ale hematokryt i erytrocyty się dużo podniosły, hematokryt nawet już w normie! no i wskaźniki, które mówią że to z niedoboru żelaza opadły i też są już w normie, więc wygląda na to, że preparat najbardziej skuteczny z tych co brałam chociaż liczyłam chociaż na 11,3... no cóż
A też oddajesz mocz na stojąco ?Tak, wszystko OK. Mam jeszcze troszkę erytrocytów i bakterii w moczu, ale lepiej niż było, crp też niskie jest
Byłam na weselu, byłam w szpitalu a covidem zraził mnie mąż, który zaraził się w pracy. Nawet jakbym rezygnowala z wesela i nie wychodziła.z domu to i tak bym była choramnie się zawsze po takich sytuacjach gdzie mogłabym się zarazić wydaje, że gorzej sie czuje... ale to głowa robi swoje za tydzień w piątek idziemy na wesele i już mam myśli w głowie, że się pochorujemy, bo dużo osób...
pokrzywe pije cały czas... buraków też próbowałam, ale po 1,5tyg męki nic nie się podniosło i odpuściłam. może spróbuje ten floradixa próbowałaś coś z tych naturalnych? Floradix, są też jakieś tabletki z buraka, herbata z pokrzywy. Ja biorę tardyferon co 2 dzień, bo nie bardzo mi służy, ale piję ten Floradix i herbatkę z pokrzywy, teraz nastawiłam zakwas z buraka z własnego ogródka i zamierzam pić 2 tygodnie jak się zrobi ja od 3 miesięcy mam hemoglobinę 11,6-11,7
Wszyscy mnie pod koniec wkur***ją@Olafasola1990 Ty to masz z tymi babciami - jak nie jedna z toxo, to druga z brzuchem wyskakuje. Strach w kontakty z nimi wchodzić
A erytrocytów w moczu to dużo masz ,lekarz nic na to nie radzi od czego to może byćpokrzywe pije cały czas... buraków też próbowałam, ale po 1,5tyg męki nic nie się podniosło i odpuściłam. może spróbuje ten floradix
Tak, jak zawsze i nigdy nie miałam tych atrakcji na wyniku - aż do tamtego plamienia sprzed prawie 3 tyg.A też oddajesz mocz na stojąco ?
mam tak od dawna... juz miałam USG wiele razy, posiewu robię często i wymazy z cewki miałam 'taka uroda'A erytrocytów w moczu to dużo masz ,lekarz nic na to nie radzi od czego to może być