reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Mam wyniki, hemoglobina stoi w miejscu 11,1... ale hematokryt i erytrocyty się dużo podniosły, hematokryt nawet już w normie! no i wskaźniki, które mówią że to z niedoboru żelaza opadły i też są już w normie, więc wygląda na to, że preparat najbardziej skuteczny z tych co brałam 😊 chociaż liczyłam chociaż na 11,3... no cóż
a próbowałaś coś z tych naturalnych? Floradix, są też jakieś tabletki z buraka, herbata z pokrzywy. Ja biorę tardyferon co 2 dzień, bo nie bardzo mi służy, ale piję ten Floradix i herbatkę z pokrzywy, teraz nastawiłam zakwas z buraka z własnego ogródka i zamierzam pić 2 tygodnie jak się zrobi 🙂 ja od 3 miesięcy mam hemoglobinę 11,6-11,7

Mam wyniki, hemoglobina stoi w miejscu 11,1... ale hematokryt i erytrocyty się dużo podniosły, hematokryt nawet już w normie! no i wskaźniki, które mówią że to z niedoboru żelaza opadły i też są już w normie, więc wygląda na to, że preparat najbardziej skuteczny z tych co brałam 😊 chociaż liczyłam chociaż na 11,3... no cóż
Ciekawe, jak się to podniosło to czy i hemo się nie powinna podnieść 🤔 , ale ważne że się bujnęły.

mnie się zawsze po takich sytuacjach gdzie mogłabym się zarazić wydaje, że gorzej sie czuje... ale to głowa robi swoje 😊 za tydzień w piątek idziemy na wesele i już mam myśli w głowie, że się pochorujemy, bo dużo osób...
Byłam na weselu, byłam w szpitalu a covidem zraził mnie mąż, który zaraził się w pracy. Nawet jakbym rezygnowala z wesela i nie wychodziła.z domu to i tak bym była chora😁

a próbowałaś coś z tych naturalnych? Floradix, są też jakieś tabletki z buraka, herbata z pokrzywy. Ja biorę tardyferon co 2 dzień, bo nie bardzo mi służy, ale piję ten Floradix i herbatkę z pokrzywy, teraz nastawiłam zakwas z buraka z własnego ogródka i zamierzam pić 2 tygodnie jak się zrobi 🙂 ja od 3 miesięcy mam hemoglobinę 11,6-11,7
pokrzywe pije cały czas... buraków też próbowałam, ale po 1,5tyg męki nic nie się podniosło i odpuściłam. może spróbuje ten floradix

reklama
Do góry