reklama
crainte
Fanka BB :)
Polecam płatki owsiane z jogurtem i kiwi a potem chleb razowy z hummusem i ogórkiem kiszonym, popijane kefiremNie, temat dwójki jest drażliwy, ja mam ciągle zaparcie
Anulka4247
Tak ja miałam, ale po dwóch dniach minęła. Konsultowałam z internistą zaleciła elektrolity po każdym wypróżnieniu i jak się pogarszać to tesactan w tabletkach, podobno nie wchlania sie przez jelito.a ja się mecze z biegunka od wczoraj jak już się tak żalimy miałyście w ciąży?
Ja miałam wirusowe w maju od córki załapałam to mnie wyczyściło na amen ....a ja się mecze z biegunka od wczoraj jak już się tak żalimy miałyście w ciąży?
Haha płatki owsiane zajadam na śniadanie z mlekiem i masłem orzechowym ale bez chleba z hummusem i ogórka nawet mój ciążowy apetyt nie pozwala na takie połączeniePolecam płatki owsiane z jogurtem i kiwi a potem chleb razowy z hummusem i ogórkiem kiszonym, popijane kefirem
Dziś na śniadanie był wypasik czyli pancake z boczkiem i syropem klonowym
Anulka4247
Ja dzisiaj przerobiłam 12 kg pomidorów. Ufff. Będę miała na pomidorówkę i spaghetti po porodzie w ogóle w ciąży jem pomidory kilogramami. Moja jedyna ciążowa zachcianka. Codziennie muszę zjeść kilka.
ja dzisiaj 5kg pomidorów przerobiłam i miałam dosyćJa dzisiaj przerobiłam 12 kg pomidorów. Ufff. Będę miała na pomidorówkę i spaghetti po porodzie w ogóle w ciąży jem pomidory kilogramami. Moja jedyna ciążowa zachcianka. Codziennie muszę zjeść kilka.
olala25
ja przetwory muszę robić na raty, bo nie daje rady szybko i przez to nie zawsze wychodzą z ogórkami konserwowy się ostatnio poddałam i zawiozłam mamie, żeby mi zrobiła. Teraz robię ketchup z cukinii i pomidorów i jutro jeszcze dżem z jabłek, ale to mąż mi pomoże.ja dzisiaj 5kg pomidorów przerobiłam i miałam dosyć
Co do biegunki to ja miałam ze 2 miesiące temu pełen zestaw biegunka + wymioty to przeszłam bardzo ciężko. Jak mnie w sobotę złapało to piłam tylko małymi łyczkami elektrolity i smecte a wymiotowałam kilkanaście razy. W niedzielę, już po, byłam taka osłabiona, że nie wstawałam z łóżka przez cały dzień, żeby sił nie tracić.
Moje dzieci mają chyba bostonkę, najpierw gorączka a teraz córa ma krosty w buzi i stopy też pokazuje, że bolą. Tak nam się przypałętało w środku lata.
olala25
Już wszystko ok? Ja bym smarowała czymś dziecięcym na odparzenia a jeśli to faktycznie alergia to maścią z hydrokortyzonem.Dziewczyny czy jest cos co mozna bezpiecznie zastosowac w ciazy na reakcje alergiczna/ podraznienie skory?
Zrobilam sobie maseczke z zielonej glinki, nigdy nie dopuszczam do tego, zeby wyschla na twarzy i tym razem tez co chwile spryskiwalam ja woda ale mimo wszystko dookola twarzy i w kilku miejscach zdazyla sie lekko podsuszyc. Teraz mam jedna wielka czerwona plame wzdluz linii wlosow i kilka pojedynczych plam na twarzy i dekolcie(tam nie bylo maseczki, jedyne co to mogla splynac przy splukiwaniu)
Dodatkowo niedawno sie poplakalam(nie z powodu maseczki)i oprocz tego mam cale czerwone i spuchniete oczy..pomocyzaraz musze wyjsc z domu a wygladam jak potwor..
reklama
Właśnie ta bostonka to często jak słyszę to w takich właśnie już ciepłych porach się pojawia.Moj bratanek miał też w buzi to biedak jeść nie mógł, jego siostra potem też się zaraziła i też pierw gorączka ale to parę dni i po lekarzach jeździli i dopiero potem wysypało.ja przetwory muszę robić na raty, bo nie daje rady szybko i przez to nie zawsze wychodzą z ogórkami konserwowy się ostatnio poddałam i zawiozłam mamie, żeby mi zrobiła. Teraz robię ketchup z cukinii i pomidorów i jutro jeszcze dżem z jabłek, ale to mąż mi pomoże.
Co do biegunki to ja miałam ze 2 miesiące temu pełen zestaw biegunka + wymioty to przeszłam bardzo ciężko. Jak mnie w sobotę złapało to piłam tylko małymi łyczkami elektrolity i smecte a wymiotowałam kilkanaście razy. W niedzielę, już po, byłam taka osłabiona, że nie wstawałam z łóżka przez cały dzień, żeby sił nie tracić.
Moje dzieci mają chyba bostonkę, najpierw gorączka a teraz córa ma krosty w buzi i stopy też pokazuje, że bolą. Tak nam się przypałętało w środku lata.