No raczej z większychJa miałam dziś wizytę i wszystko w porządku l. Obliczył mi centyle z poprzedniego USG, gdzie wykonujący tego nie podał w opisie i wychodzi 77 centyl. Więc chyba będzie taki raczej z większych ale nie największy
reklama
Anulka4247
Fanka BB :)
No raczej z większych
No i jeszcze ma głowę największą ze wszystkiego
A moja zmiana wagi do dziś wg karty ciąży to 4.2 kg plus na 33 tydż. Więc to dziecko chyba ciągnie ze mnie wszytsko co zjem hehe
aspekt
Ja za to mam dzisiaj twardy brzuch i mało czuję ruchy, ale też nie miałam kiedy poleżeć. Na dodatek mam koszmarna zgagę od której mam mocno przekrwiony przelyk, lekarz kazał mi brać jakiś lek na refluks, jutro jeszcze skonsultuje to z ginem, ale chyba muszę coś zacząć z tym robić, bo czuje się okropnie poza tym - faktycznie jak się zastanawiam nad tym co mi powiedział lekarz - to drażnienie przełyku treścią z żołądka moze skończyć się infekcja, szczególnie jak dzieci zaczna przynosić bakcyle z placówek. Starsze w ten weekend wracają, już mi słabo na myśl o praniu ich rzeczy z wyjazdu i planowaniu im dni, mimo że są przekochane i np. pomagają mi obsługiwać pralke (nie muszę wkładać ani wyciągać). Ale jak jest tyle ludzi w domu to od razu większy syf, więcej wsadów zmywarki, dla każdego trzeba znaleźć czas na rozmowę i wymyślić zajęcia, żeby się nie balwanily :/Ja dziś trochę poukładałam ciuchy w szafie bo już kocioł miałam to młody tak salta robił że normlanie ała..jak się kładłam to się uspokajał.
Moj akurat głowę ma mniejszą o reszty. No to mało przybralas.No i jeszcze ma głowę największą ze wszystkiego
A moja zmiana wagi do dziś wg karty ciąży to 4.2 kg plus na 33 tydż. Więc to dziecko chyba ciągnie ze mnie wszytsko co zjem hehe
Ja to jak się nachyle to cofkę mam albo jak się np ostatnio soku z buraka napilam wieczorem to o bosche jaka zgaga musiałam co chwilę siadać bo na leżąco nie szło...Ja za to mam dzisiaj twardy brzuch i mało czuję ruchy, ale też nie miałam kiedy poleżeć. Na dodatek mam koszmarna zgagę od której mam mocno przekrwiony przelyk, lekarz kazał mi brać jakiś lek na refluks, jutro jeszcze skonsultuje to z ginem, ale chyba muszę coś zacząć z tym robić, bo czuje się okropnie poza tym - faktycznie jak się zastanawiam nad tym co mi powiedział lekarz - to drażnienie przełyku treścią z żołądka moze skończyć się infekcja, szczególnie jak dzieci zaczna przynosić bakcyle z placówek. Starsze w ten weekend wracają, już mi słabo na myśl o praniu ich rzeczy z wyjazdu i planowaniu im dni, mimo że są przekochane i np. pomagają mi obsługiwać pralke (nie muszę wkładać ani wyciągać). Ale jak jest tyle ludzi w domu to od razu większy syf, więcej wsadów zmywarki, dla każdego trzeba znaleźć czas na rozmowę i wymyślić zajęcia, żeby się nie balwanily :/
aspekt
Rozumiem... Ja jeszcze jem pozna kolację z powodu cukrzycy i powinnam się od razu kłaść spać a od pewnego czasu wszystko mi się cofa, potem rzeczywiście rano budzę się z bólem gardła. Ale ten zgagę to mam już non stop. Jutro na KTG wezmę swoją poduszkę, bo tam nie wyrobie pół godziny.Ja to jak się nachyle to cofkę mam albo jak się np ostatnio soku z buraka napilam wieczorem to o bosche jaka zgaga musiałam co chwilę siadać bo na leżąco nie szło...
mi w szpitalu kazała polbokiem leżeć na ktg że myślałam że po tym nie wstane tak zastyglam w niewygodnej pozycji.Rozumiem... Ja jeszcze jem pozna kolację z powodu cukrzycy i powinnam się od razu kłaść spać a od pewnego czasu wszystko mi się cofa, potem rzeczywiście rano budzę się z bólem gardła. Ale ten zgagę to mam już non stop. Jutro na KTG wezmę swoją poduszkę, bo tam nie wyrobie pół godziny.
Przed ciążą też miałaś ,czy non stop w ciąży ?Rozumiem... Ja jeszcze jem pozna kolację z powodu cukrzycy i powinnam się od razu kłaść spać a od pewnego czasu wszystko mi się cofa, potem rzeczywiście rano budzę się z bólem gardła. Ale ten zgagę to mam już non stop. Jutro na KTG wezmę swoją poduszkę, bo tam nie wyrobie pół godziny.
aspekt
Teraz ostatnie tygodnie to już nie ma znaczenia, czy jestem po jedzeniu, czy stoję itd. Pali mnie ciągle. A przed ciążą raczej nie narzekałam.Przed ciążą też miałaś ,czy non stop w ciąży ?
reklama
To Ci się młoda ułożyła ,ja też miałam z tą zgaga dramat w ciąży z córką ...współczuję bo to az strach jeść przy takim palnikuTeraz ostatnie tygodnie to już nie ma znaczenia, czy jestem po jedzeniu, czy stoję itd. Pali mnie ciągle. A przed ciążą raczej nie narzekałam.