zależy ile masz bo 26 tydzień to od 26.0 do 26.6 dni i na ten tydzień wtedy patrdzyszA jak spojrzysz z tą wagą na 27, to który to centyl? Z dokładną wagą 908.
reklama
No lekarze zaokrąglają wiek do przodu ale w miesiączce się w ciążę zajść nie da heh dlatego jak ja patrzę to patrzę np miałam 26 i 3 to na 26 patrzę, no i w Twoim przypadku też tak patrzyłam, a Ci pewnie na 27 wyliczyłA jak spojrzysz z tą wagą na 27, to który to centyl? Z dokładną wagą 908.
crainte
Fanka BB :)
Wyliczała dokładnie na 26+4 Tak mam w dokumentach, tak mam na wydruku z usg, tak mam zaznaczone na wydrukowanej dla mnie siatce centylowej Ale wiemy już przynajmniej skąd rozbieżność.No lekarze zaokrąglają wiek do przodu ale w miesiączce się w ciążę zajść nie da heh dlatego jak ja patrzę to patrzę np miałam 26 i 3 to na 26 patrzę, no i w Twoim przypadku też tak patrzyłam, a Ci pewnie na 27 wyliczył
crainte
Też nie do końca tak, w tym konkretnym przypadku...Ale sprawa już wyjaśniona poniżej.zależy ile masz bo 26 tydzień to od 26.0 do 26.6 dni i na ten tydzień wtedy patrdzysz
O matko gdzie taka cena.W Kauflandzie niby ma przyjechać po 5zl o ile dojedzie i też już z limitem na osobę 10kgEdit w kujawsko- pomorskim (Bydgoszcz) cukier za 3.50cos limit 10kg
w biedronce, zapomniałam dopisaćEdit w kujawsko- pomorskim (Bydgoszcz) cukier za 3.50cos limit 10kg
Koniczynka93
Też miałam wizytę równo w 27+4 i moja miała 1170g i lekarz mówił że super wagaJa wczoraj wizyte, mala na 1100gr w 27+4 i lekarka mowi ze troche duza ale wedlug apek ciazowych to w normie wiec spoko
No to super
Też miałam wizytę równo w 27+4 i moja miała 1170g i lekarz mówił że super waga
reklama
aspekt
U mnie wyszło 470 BAU/ml ale chyba innym aparacie niż Twój, bo na tym moim 2080 to max. Ty pewnie na Abbott?3340
Szczepilam się dwa razy jakoś w czerwcu i lipcu zeszłego roku, a w styczniu tego roku przechorowalam covid, lekko jeden dzień gorączki i ból pleców.
Nie ma jasnych wytycznych, ale 3tys to sporo.
Dzisiaj znowu do mnie dzwonili z Diagnostyki, że mam złe wyniki (tzn jak na ciążę OK ale nie wiedzieli że jestem w ciąży). To chyba naprawdę zależy od gorliwości osoby pracującej w labie, bo miesiąc temu nie dzwonili.