reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
A jak spojrzysz z tą wagą na 27, to który to centyl? Z dokładną wagą 908.
No lekarze zaokrąglają wiek do przodu ale w miesiączce się w ciążę zajść nie da heh dlatego jak ja patrzę to patrzę np miałam 26 i 3 to na 26 patrzę, no i w Twoim przypadku też tak patrzyłam, a Ci pewnie na 27 wyliczył

No lekarze zaokrąglają wiek do przodu ale w miesiączce się w ciążę zajść nie da heh dlatego jak ja patrzę to patrzę np miałam 26 i 3 to na 26 patrzę, no i w Twoim przypadku też tak patrzyłam, a Ci pewnie na 27 wyliczył
Wyliczała dokładnie na 26+4🙂 Tak mam w dokumentach, tak mam na wydruku z usg, tak mam zaznaczone na wydrukowanej dla mnie siatce centylowej🙂 Ale wiemy już przynajmniej skąd rozbieżność.

reklama
3340
Szczepilam się dwa razy jakoś w czerwcu i lipcu zeszłego roku, a w styczniu tego roku przechorowalam covid, lekko jeden dzień gorączki i ból pleców.
Nie ma jasnych wytycznych, ale 3tys to sporo.
U mnie wyszło 470 BAU/ml ale chyba innym aparacie niż Twój, bo na tym moim 2080 to max. Ty pewnie na Abbott?

Dzisiaj znowu do mnie dzwonili z Diagnostyki, że mam złe wyniki (tzn jak na ciążę OK ale nie wiedzieli że jestem w ciąży). To chyba naprawdę zależy od gorliwości osoby pracującej w labie, bo miesiąc temu nie dzwonili.

Do góry