reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ale to jest zapach drewna, czy sklejki, kleju i innych paskudztw? Jak drewna, to bym zostawiła.. Jak inne paskudztwa, to po prostu musi się utlenić.
Wydaje mi sie, ze drewna ale az takim majstrem to ja nie jestem, moge sie mylic😂
Pomyslalam jeszcze, zeby powkladac do szuflad jakies reczniki ktore pochlona ten zapach bo jak taka sama komode kupilismy do sypialni i zaraz ja zapelnilismy to w moment tego zapachu nie bylo, a ta jak stoi pusta to juz od 2tyg nie mozemy sie go pozbyc

W ogóle takie pakaieciki są fajne. Proszą Cię o ubranka i podajesz pakiecik, a nie szukasz po całej torbie, co by tu...
dokładnie raz ze bez sensu brudnymi tekami nie przewraca się w torbie a dwa te woreczki są przezroczyste wiec wkłada się np body, spodnie i skarpetki i wyciąga w 3sekundy 🥰
Zrobiłam tak samo jak rodziłam synka i było to bardzo praktyczne :) tym bardziej ze mi bardzo hemoglobina spadła po porodzie i kręciło mi się w głowie wiec klęczeć przed ta torba wcale nie lekka sprawa 😄😄😄😄

reklama
Dopiero wrocilam od lekarza. Wszystko u nas dobrze, szyjka długa i zamknięta. Łożyska ładne. Jakby akcja chciała się powtórzyć to mam zacząć brać lutinus dopochwowo :) ale dziś już jest zupełnie normalnie
Jesteśmy w skowronkach 😀

Do góry