Joo ale woreczek w domu zdejme i do śmieci, a ubranka jeszcze raz przepiore ( tu mówię jakby zestaw był nieużywany)Jak już coś będzie w szpitalu to i na woreczku przyniesiesz.
reklama
kociamama.
Moderator
Wydaje mi sie, ze drewna ale az takim majstrem to ja nie jestem, moge sie mylicAle to jest zapach drewna, czy sklejki, kleju i innych paskudztw? Jak drewna, to bym zostawiła.. Jak inne paskudztwa, to po prostu musi się utlenić.
Pomyslalam jeszcze, zeby powkladac do szuflad jakies reczniki ktore pochlona ten zapach bo jak taka sama komode kupilismy do sypialni i zaraz ja zapelnilismy to w moment tego zapachu nie bylo, a ta jak stoi pusta to juz od 2tyg nie mozemy sie go pozbyc
crainte
Fanka BB :)
W ogóle takie pakaieciki są fajne. Proszą Cię o ubranka i podajesz pakiecik, a nie szukasz po całej torbie, co by tu...Joo ale woreczek w domu zdejme i do śmieci, a ubranka jeszcze raz przepiore ( tu mówię jakby zestaw był nieużywany)
dokładnie raz ze bez sensu brudnymi tekami nie przewraca się w torbie a dwa te woreczki są przezroczyste wiec wkłada się np body, spodnie i skarpetki i wyciąga w 3sekundyW ogóle takie pakaieciki są fajne. Proszą Cię o ubranka i podajesz pakiecik, a nie szukasz po całej torbie, co by tu...
Zrobiłam tak samo jak rodziłam synka i było to bardzo praktyczne tym bardziej ze mi bardzo hemoglobina spadła po porodzie i kręciło mi się w głowie wiec klęczeć przed ta torba wcale nie lekka sprawa
kaha216
Moderator
jak wizyta?Okazuje się, że mój gin jeszcze nie zaczął urlopu. Idę więc dziś na wizytę jak rasowa panika, żeby obejrzeć te moja szyjke
Ja już zapomniałam czy się czekało bo dwa lata temu to badałamNie, antyTPO i antyTG będą jutro z rana a na TRAB czeka się kilka dni, dam znać jak będę miała
reklama