reklama
asdro
Fanka BB :)
Dzięki za odp siara mi jeszcze nie leci, ale w pierwszej ciazy, którą donosilam do 32tc w ogóle mi nie leciała, więc na to na razie nie patrzę, ale mam nadzieję że ten ból piersi wróci jakoś jestem z nim spokojniejszaW Twoim organizmie następują nonstop zmiany hormonalne. To normalne, że piersi raz bolą raz nie. Niektórym dziewczyną leci już siara
asdro
Fakt, masz rację każda ciąża inna A człowiek i tak szuka porownaniaJa mogę na palcach jednej ręki policzyć dni, kiedy mnie bolały każda ciąża oraz organizm są inne. Jednych będą bolały, drugich nie i jest to jak najbardziej normalne
Mnie w pierwszej ciazy bolały do 10tc na pewno, dalej nie pamiętam bo już się nie obserwowałam aż tak, przyszły inne problemy i nie myślałam o nich
Agnness
Jakby same objawy miały być wyznacznikiem, to ja bym nie była w ciąży, bo tym razem od samego początku nie mam prawie żadnychFakt, masz rację każda ciąża inna A człowiek i tak szuka porownania
Mnie w pierwszej ciazy bolały do 10tc na pewno, dalej nie pamiętam bo już się nie obserwowałam aż tak, przyszły inne problemy i nie myślałam o nich
Agnieszka_1988
Podobno to normalne że ból piersi odpuszcza często w 2 trymestrze. Mnie tez przestały boleć. Odeszły też inne objawy a z dzidzią wszystko ok [emoji4] Myślę że to normalne także uszy do góry [emoji4]
Cześć dziewczyny!
Witam się po raz pierwszy z Wami, ogromnie sie cieszę że trafiłam na to forum!
U nas obecnie 16tc i 3 dni póki co wszystko ok z dzidzia
Chciałam Was podpytac jak to u Was bylo z bólem piersi po1szym trymestrze?
Mnie na początku 2 Trymestru jeszcze pobolewaly, ale już tak co drugi dzień tylko mocniej. Teraz już coraz mniej.. to moja 3cia ciąża, poprzednie niestety bez sukcesów i trochę się martwię czy to normalne pocieszcie..
Mooni89
Ja to bym chciała żeby przestały boleć ale za to mąż zadowolony bo są tak nabrzmiałe, że mam wrażenie że zaraz wybuchną i już niektóre staniki muszę mieć EPodobno to normalne że ból piersi odpuszcza często w 2 trymestrze. Mnie tez przestały boleć. Odeszły też inne objawy a z dzidzią wszystko ok [emoji4] Myślę że to normalne także uszy do góry [emoji4]
_Katharsis_
Co znaczy NT 1.63mm?
Agnness
Przezierność karkowaCo znaczy NT 1.63mm?
_Katharsis_
Hej kochane. Chciałam wam tylko dać znać że żyje...jakoś ale żyje. Nadal czekam na wyniki NIPT ale już wiem że wynik bedzie przekłamany przez transfuzje krwi. Potwierdził to lekarz mojej koleżanki, który jest profesorem ze Stanów także z każdą chwilą gaśnie moja nadzieja. Jak tylko znajdę jakiś punkt zaczepienia którego mogę się chwycić i podtrzymać nadzieję to za chwilę zostaje mi zabrany.
reklama
Będzie dobrze zobaczysz. Mając tyle negatywnych doświadczeń dodatkowo boimy się i nastawiamy na najgorsze. Wiem coś o tym. A wychodzi koniec końców dobrze. Szkoda,że lekarz nie powiedział Ci o sanco bo ten test można robić juz 3 miesiące od transfuzji. Są jeszcze inne badania. Nie poddawaj się i myśl pozytywnie.Hej kochane. Chciałam wam tylko dać znać że żyje...jakoś ale żyje. Nadal czekam na wyniki NIPT ale już wiem że wynik bedzie przekłamany przez transfuzje krwi. Potwierdził to lekarz mojej koleżanki, który jest profesorem ze Stanów także z każdą chwilą gaśnie moja nadzieja. Jak tylko znajdę jakiś punkt zaczepienia którego mogę się chwycić i podtrzymać nadzieję to za chwilę zostaje mi zabrany.