Jak się czujesz? znasz juz płeć? Jak badania genetyczne?o to tak jak ja
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Dobrze wstepnie czekamy na synaJak się czujesz? znasz juz płeć? Jak badania genetyczne?
Ale cudnie Gratulacje! Ja jeszcze płci nie znam ale wiem, że mój maluszek ma przepuklinę niby może się jeszcze wchłonąć... więc nie martwię się póki co to chyba nic poważnego.Dobrze wstepnie czekamy na syna
Celia89
Jak sie wchlonie to faktycznie nie ma co sie pzejmowac nawet )Ale cudnie Gratulacje! Ja jeszcze płci nie znam ale wiem, że mój maluszek ma przepuklinę niby może się jeszcze wchłonąć... więc nie martwię się póki co to chyba nic poważnego.
Talala6
Mój dzidziuś też miał przepuklinę pępowinowa stwierdzona, bardzo się stresowałam, tym bardziej jak się naczytałam o czym może to świadczyć, ale lekarka mówiła też, że może się wchłonąć. Ostatnio na prenatalnych już jej nie było!! [emoji846] Także strasznie się cieszę, myślę że u Twojego maluszka też się wchlonie, trzymam kciuki!!!
Ale cudnie [emoji3590] Gratulacje! Ja jeszcze płci nie znam ale wiem, że mój maluszek ma przepuklinę niby może się jeszcze wchłonąć... więc nie martwię się póki co to chyba nic poważnego.
Tak, wlasnie widziałam w necie różne i formacje, ale skoro badania genetyczne wyszły mi ok, to pocieszam się, że to nie może być nic strasznego do 14 tygodnia powinna się wchłonąć... we wtorek mam wizytę, zobaczymy. Nie martwię się tym, wierzę, że będzie ok a w ktorym tygodniu Twój dzidziuś miał stwierdzoną przepuklinę? Jak duża była? Kiedy się wchłonęła? Przepraszam za serię pytań ale szukam pocieszeniaMój dzidziuś też miał przepuklinę pępowinowa stwierdzona, bardzo się stresowałam, tym bardziej jak się naczytałam o czym może to świadczyć, ale lekarka mówiła też, że może się wchłonąć. Ostatnio na prenatalnych już jej nie było!! [emoji846] Także strasznie się cieszę, myślę że u Twojego maluszka też się wchlonie, trzymam kciuki!!!
Talala6
Koło 11 tygodnia na USG ginekolog mi powiedziała o przepuklinie a dwa tygodnie później na prenatalnych stwierdziła,że już nic nie widzi, że musiała się wchłonąć [emoji846] Tak, czytałam,że do 14 a nawet 16 tygodnia się czasem wchłania. Jak robiłaś badania genetyczne i wyszło ok, to rzeczywiście nie ma się co martwić. Choć wiem doskonale,że siedzi to z tyłu głowy [emoji849] Daj znać co wyjdzie teraz na wizycie [emoji846]Tak, wlasnie widziałam w necie różne i formacje, ale skoro badania genetyczne wyszły mi ok, to pocieszam się, że to nie może być nic strasznego do 14 tygodnia powinna się wchłonąć... we wtorek mam wizytę, zobaczymy. Nie martwię się tym, wierzę, że będzie ok a w ktorym tygodniu Twój dzidziuś miał stwierdzoną przepuklinę? Jak duża była? Kiedy się wchłonęła? Przepraszam za serię pytań ale szukam pocieszenia
U mnie też lekarka zauważyła w 11 tygodniu, mam nadzieję, że będzie podobnie jak u Ciebie Dam znać i dziękuję za uspokojenieKoło 11 tygodnia na USG ginekolog mi powiedziała o przepuklinie a dwa tygodnie później na prenatalnych stwierdziła,że już nic nie widzi, że musiała się wchłonąć [emoji846] Tak, czytałam,że do 14 a nawet 16 tygodnia się czasem wchłania. Jak robiłaś badania genetyczne i wyszło ok, to rzeczywiście nie ma się co martwić. Choć wiem doskonale,że siedzi to z tyłu głowy [emoji849] Daj znać co wyjdzie teraz na wizycie [emoji846]
asdro
Cześć dziewczyny!
Witam się po raz pierwszy z Wami, ogromnie sie cieszę że trafiłam na to forum!
U nas obecnie 16tc i 3 dni póki co wszystko ok z dzidzia
Chciałam Was podpytac jak to u Was bylo z bólem piersi po1szym trymestrze?
Mnie na początku 2 Trymestru jeszcze pobolewaly, ale już tak co drugi dzień tylko mocniej. Teraz już coraz mniej.. to moja 3cia ciąża, poprzednie niestety bez sukcesów i trochę się martwię czy to normalne pocieszcie..
Mnie na początku 2 Trymestru jeszcze pobolewaly, ale już tak co drugi dzień tylko mocniej. Teraz już coraz mniej.. to moja 3cia ciąża, poprzednie niestety bez sukcesów i trochę się martwię czy to normalne pocieszcie..
reklama
Celia89
W Twoim organizmie następują nonstop zmiany hormonalne. To normalne, że piersi raz bolą raz nie. Niektórym dziewczyną leci już siaraCześć dziewczyny!