reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Pięknie wyglądasz to raz, a dwa - uspokoiłaś mnie 😛 ja mam taki sam brzuch jak u Ciebie i już myślałam, że to za wielki jak na ten etap ciąży, że to woda, wzdęcia albo nie daj Boże przywaliłam już za dużo kg i będę się poruszać pod koniec ciąży jak hipcio 😁
tez bym chciała już trochę brzuszka 🙈🙈

Pięknie wyglądasz to raz, a dwa - uspokoiłaś mnie 😛 ja mam taki sam brzuch jak u Ciebie i już myślałam, że to za wielki jak na ten etap ciąży, że to woda, wzdęcia albo nie daj Boże przywaliłam już za dużo kg i będę się poruszać pod koniec ciąży jak hipcio 😁
Nie to już ciąża. Zależy jaką kto ma anatomie:)
U gina miałam 130/90 A teraz 102/65

Ja tez byłam zdumiona, na tym etapie już taki brzuszek ♥️♥️♥️
Tak nie ma go. Szyjka piękna czysta, zobaczymy jak cytologia. Ciśnienie muszę se mierzyć bo miałam wysokie, chociaż uznał że to stres. Ale nie pokojace bo jestem niskocisnienowcem A tu 145 Xd czy cus mam w karcie
Aż sobie zmierzę 😅

A z tego co ja wiem nadmiar jest jednak szkodliwy i bywa toksyczny. Też tak miałam. Dostałam zalecenie żeby przejść kurację odtruwającą enterosgelem. 2 razy dziennie jedna łyżka stołowa żelu między posiłkami. Nadal suplementowalam metylowany kwas 400 mg. Poziom się obniżył. Mój wysoki poziom był przez syntetyczny kwas.
A jaki miałaś poziom? To było już w ciąży? Pytałam lekarza i stwierdzil że wynik jest ok. Ale przyznam że mnie nie przekonał.

reklama
Do góry