Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakSuper bobasek!
To zdjęcie Ciebie to z dziś?
Pięknie wyglądasz to raz, a dwa - uspokoiłaś mnie ja mam taki sam brzuch jak u Ciebie i już myślałam, że to za wielki jak na ten etap ciąży, że to woda, wzdęcia albo nie daj Boże przywaliłam już za dużo kg i będę się poruszać pod koniec ciąży jak hipcio
tez bym chciała już trochę brzuszkaPięknie wyglądasz to raz, a dwa - uspokoiłaś mnie ja mam taki sam brzuch jak u Ciebie i już myślałam, że to za wielki jak na ten etap ciąży, że to woda, wzdęcia albo nie daj Boże przywaliłam już za dużo kg i będę się poruszać pod koniec ciąży jak hipcio
Nie to już ciąża. Zależy jaką kto ma anatomiePięknie wyglądasz to raz, a dwa - uspokoiłaś mnie ja mam taki sam brzuch jak u Ciebie i już myślałam, że to za wielki jak na ten etap ciąży, że to woda, wzdęcia albo nie daj Boże przywaliłam już za dużo kg i będę się poruszać pod koniec ciąży jak hipcio
Ja tez byłam zdumiona, na tym etapie już taki brzuszekPięknie wyglądasz to raz, a dwa - uspokoiłaś mnie ja mam taki sam brzuch jak u Ciebie i już myślałam, że to za wielki jak na ten etap ciąży, że to woda, wzdęcia albo nie daj Boże przywaliłam już za dużo kg i będę się poruszać pod koniec ciąży jak hipcio
Aż sobie zmierzęTak nie ma go. Szyjka piękna czysta, zobaczymy jak cytologia. Ciśnienie muszę se mierzyć bo miałam wysokie, chociaż uznał że to stres. Ale nie pokojace bo jestem niskocisnienowcem A tu 145 Xd czy cus mam w karcie
A jaki miałaś poziom? To było już w ciąży? Pytałam lekarza i stwierdzil że wynik jest ok. Ale przyznam że mnie nie przekonał.A z tego co ja wiem nadmiar jest jednak szkodliwy i bywa toksyczny. Też tak miałam. Dostałam zalecenie żeby przejść kurację odtruwającą enterosgelem. 2 razy dziennie jedna łyżka stołowa żelu między posiłkami. Nadal suplementowalam metylowany kwas 400 mg. Poziom się obniżył. Mój wysoki poziom był przez syntetyczny kwas.
To chyba faktycznie stres u lekarza. Kurna, faktycznie masz niskie cisnienieNie to już ciąża. Zależy jaką kto ma anatomie
U gina miałam 130/90 A teraz 102/65